Hinttalan kotiseutumuseon aittojen varaukset ja ohjelmaideoiden haut kesälle aukeavat 11.3.


Hinttalan kesää valmistellaan jo! Pihapiirissä oleviin aittoihin tulee jälleen käsityöläisten kesäpuoteja ja monipuolisia näyttelyitä. Museoalueen kesään kuuluu myös runsas ohjelmatarjonta. Aittojen viikkoaikoja pääsee varaamaan 11.3. klo 9 alkaen, ja samaan aikaan aukeaa myös ohjelmaideoiden haku.

Kesän ohjelmaa valmistellaan parhaillaan kulttuuripalveluissa. Olemme uudistaneet ohjelmahakuamme, ja toivomme että musiikkiesitykset ja muut ohjelmaehdotukset tehdään hakulomakkeellamme. Aittojen varaukset ja ohjelmaideoiden haku ovat molemmat avoinna yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille.

Aitan varausta voi hakea ensisijaisesti yhdeksi viikoksi. Mikäli kalenterissa on tilaa, voidaan aikoja myöntää pidemmäksi aikaa. Ensimmäisenä aitan ja ajankohdan varannut saa paikan, aitan voi myös halutessaan jakaa toisen kanssa. Viikkovuokra on 35€ /aitta (sis. alv. 24%). Myytävien tuotteiden tulee sopia kotiseutumuseon miljööseen. Kahvilatuotteiden myynti ei ole sallittua, koska Hinttalassa toimii oma kahvilayritys. Muu elintarvikemyynti on mahdollista.

Tarkemmat infot aittojen varaamisesta ja ohjelmaideoiden hausta Hinttalan museosta kertovilla verkkosivuilla, jonne molemmat hakulomakkeet avautuvat maanantaina 11.3.2023 klo 9.

Hinttalan kesäkausi alkaa tiistaina 4.6. mutta kakuille pääsee jo aiemmin

Museoalue ja aitat avautuvat kesäkaudelle tiistaina 4.6., ja kesäkausi on tänä vuonna 4.6.-11.8., aukioloajat ovat ti–pe 10–18 ja la–su 11–18. Kahvila aukeaa jo aiemmin, ja siitä tiedotamme tarkemmin lähempänä. Viime kesän hitiksi nousseet brunssit ja kakkubuffetit saavat tänä kesänä jatkoa, lupaa kahvilayrittäjä Maiju Pyykkö.

Lisätietoja:
Saara Vesikansa, kulttuurikoordinaattori
Hyvinvointi ja vapaa-aika/Kulttuuripalvelut
p. 040 7799 009
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi