Filmipyörä tuo jälleen Virtaan uutuuselokuvia


Ohjelmistossa on muun muassa Myrskyluodon Maija sekä uusin Heinähattu ja Vilttitossu -elokuva, jota kuvattiin viime kesänä Nokialla. Elokuvia toivotaan säännöllisesti asiakaskyselyissä, ja tätä palvelua jatketaankin kaupungin kulttuuripalvelujen ja Filmipyörän yhteistyönä.

Seuraavat elokuvat nähdään Hiomo-salissa koululaisten talvilomaviikolla. Viikonlopun ohjelmistossa on Myrskyluodon Maija, Luottomies -elokuva: All in sekä Syke-elokuva Särkynyt sydän. Koko perheelle sopiva elokuva on Heinähattu, Vilttitossu ja kana, jota kuvattiin viime kesänä Nokialla.

Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän näytökset Hiomo-salissa 2. – 3.3.2024

Lauantaina 2.3.
14.00 Heinähattu, Vilttitossu ja kana (1h17min)
16.00 Myrskyluodon Maija (2h43min)
19.00 Luottomies -elokuva: All in (1h30min)

Sunnuntaina 3.3.
13.00 Heinähattu, Vilttitossu ja kana
15.00 Syke-elokuva Särkynyt sydän (1h30min)
17.00 Myrskyluodon Maija (tässä näytöksessä väliaika)

Liput 12 €/ 10€ ovelta 1/2 tuntia ennen näytöksen alkua. Maksutapoina käteinen, korttimaksut tai kulttuuriedut. Kulku saliin osoitteessa Välikatu 11. Paikalla on myös herkkumyyntiä; kahvia, teetä, karkkia ja limua.

Filmipyörä on Pirkanmaan elokuvakeskuksen alaisuudessa toimiva kiertue-elokuvateatteri

Filmipyörän perusti Jari Hallamaa vuonna 1995 ja hän myös pyöritti sitä aina vuoteen 2020 asti. Jo eläköityneen Hallamaan päätavoite oli paikallisen kulttuuritoiminnan tukeminen ja kehittäminen yhdessä Pirkanmaan elokuvakeskuksen ja Suomen elokuvasäätiön kanssa.

”Kiertävän elokuvateatterin ensisijainen missio on tuoda säännöllisiä elokuvanäytöksiä Pirkanmaan pitäjiin, joissa ei ole elokuvateatteria omasta takaa, sekä järjestää ulkoilmanäytöksiä yhteistyössä kuntien tai muiden yhteistyötahojen kanssa. Näytöksiä toteutetaan myös tilauksesta”, kertoo toiminnasta nykyisin vastaava Henrik Mäki.

 

Kuva: SF Studios