Ensimmäiset palvelut muuttivat Nokian uudelle sosiaali- ja terveysasemalle


Neuvola, kotisairaala ja hoitotarvikepalvelu aloittivat toimintansa maanantaina 7.8.2023 Nokian uudella sosiaali- ja terveysasemalla osoitteessa Maununkatu 12.

Seuraavaksi sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat kiirevastaanotto, aikuisten mielenterveys- ja päihdepalvelut, psykiatrian poliklinikka sekä Fimlabin laboratorio. Ne palvelevat asiakkaita uusissa tiloissa 14.8.2023 alkaen.

Vastaanottopalvelut eli terveyskeskuksen hoitajien ja lääkärien vastaanotot muuttavat porrastetusti 14.–21.8.2023.

Hammashoitola palvelee sosiaali- ja terveysaseman tiloissa maanantaista 28.8.2023 lähtien. Muuton vuoksi hammashoidon päivystysvastaanotto on 27.8.2023 asti Kauppakadun ja Koskenmäen hammashoitoloissa.

Elokuun lopussa sosiaali- ja terveysasemalle muuttavat lähipalvelusairaala (sairaalaosasto) ja kuvantaminen. Suun (hampaiston) kuvantamistutkimukset aloitetaan uusissa tiloissa 4. syyskuuta. Lisäksi sosiaali- ja terveysasemalle tulee kahvila sekä lounasravintola, joka avautuu syyskuun alussa.

Fysio- ja toimintaterapia sekä apuvälineyksikkö jatkavat toimintaansa nykyisissä tiloissa uuden sosiaali- ja terveysaseman viereisessä rakennuksessa osoitteessa Maununkatu 10.

Syyskuun alusta alkaen asiakkaille maksuttomia hoitotarvikkeita ei enää jaella sosiaali- ja terveysasemilla, vaan ne toimitetaan asiakkaille PostNordin kautta. Hoitotarvikkeet tilataan sähköisellä lomakkeella, joka on otettu käyttöön jo aiemmin tänä vuonna. Elokuun ajan hoitotarvikepalvelun toimipiste palvelee Nokian sosiaali- ja terveysasemalla ajanvarauksella.

Nokian uusi sosiaali- ja terveysasema on rakennettu aiemmin puretun terveyskeskuksen paikalle osoitteeseen Maununkatu 12. Se kokoaa nokialaisten sosiaali- ja terveyspalveluja saman katon alle. Syyskuussa asukkaille järjestetään opastettuja tutustumiskierroksia sosiaali- ja terveysasemalle. Kierroksista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Tarkemmat tiedot muuttoaikatauluista ja muuttavista palveluista löydät pirha.fi-sivuilta: Nokian sosiaali- ja terveysasema.