PuuHa-kerhot

PuuHa – puuhastelua ja harrastamista iltapäivisin kouluilla tai niiden läheisyydessä

Piirroskuva, jossa kolme hahmoa ja keskellä teksti Puuha.

Kerhot ja aikataulut

Kevään 2021 sisätiloissa ohjattavat PuuHa-ryhmät ovat päättyneet kevätlukukauden osalta.

Kerhojen aikataulut ja sisällöt löytyvät Nuorisopassista tai Pirkanmaa Events -nettisivuilta. Syksyllä 2020 PuuHassa on mm. nerf-kaupunkisotaa, sirkusta, perinneleikkejä, pihapelejä, parkouria, taiteen tekemistä, askartelua, lyhytvideoiden tekemistä, dj-kerhoa, painia ja tanssia.

Mikä?

PuuHa on matalan kynnyksen maksutonta kerhotoimintaa, johon voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Kerhot on suunnattu 1.-6.-luokkalaisille nokialaisille ja ne pidetään kouluilla tai niiden läheisyydessä iltapäivisin klo 12 ja klo 16 välillä. PuuHassa on teemoiltaan vaihtuvia kerhoja ja niiden kesto vaihtelee muutaman kerran harrastuskokeiluista pidempikestoisiin kerhoihin.

Yhden kerhokerran pituus on 2 tuntia ja se toimii pääasiallisesti nonstop-periaatteella eli kerhoon voi tulla joustavasti koulupäivän päättymisen jälkeen ja lähteä pois oman aikataulun mukaisesti.

Ohjaamaan PuuHa-kerhoja?

Onko urheiluseurasi, yhdistyksesi tai yrityksesi halukas osallistumaan PuuHa-kerhojen järjestämiseen? Onko sinulla loistava idea sopivasta kerhosta tai harrastuskokeilusta? Se voi olla lettien tekoa, lumenveistoa, sirkustemppujen opettelua – vain luovuus on rajana! Jos olet kiinnostunut kerhojen järjestämisestä, ole yhteydessä PuuHan yhteyshenkilöön.