Intensiivisen tuen ryhmä (ITU) ja lisäopetus

Nokianvirran koulu vastaa paja- ja lisäopetuksesta Nokialla.

Lisäopetusluokka toimii osoitteessa Yrittäjäkatu 11

Osoitteet

Yrittäjäkatu 11
37100 Nokia

Nokianvirran koulun hallinnoima perusopetuksen lisäopetusluokka toimii osoitteessa Yrittäjäkatu 11, Nokia. Lisäopetuksen oppilasmäärä on 15 opiskelijaa. Lisäopetusvuoden aikana oppilaiden on mahdollisuus selkeyttää koulutusvalintaansa työharjoittelun ja opinto-ohjauksen avulla sekä korottaa peruskoulun päättöarvosanoja. Lisäopetuksen opetussuunnitelma sisältää työharjoittelua, lähiopetusta ja verkko-opintoja. Opiskelu tapahtuu erilaisissa oppimisympäristöissä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Hakukelpoisia ovat kuluvana tai edellisenä vuonna peruskoulunsa päättäneet nuoret, jotka eivät ole saaneet opiskelupaikkaa.

Hakukelpoisia ovat kuluvana tai edellisenä vuonna peruskoulunsa päättäneet nuoret, jotka eivät ole saaneet opiskelupaikkaa.

Toimi näin

LISÄOPETUKSEN HAKU TAPAHTUU SÄHKÖISESTI OSOITTEESSA http://www.opintopolku.fi
Hakuaika lukuvuoden päättyessä. Tarkemmat ohjeet opintopolku.fi osoitteessa.
(haku perusopetuksen jälkeiseen valmistavaan koulutukseen)

Tiedot valinnoista julkaistaan aikaisintaan elokuun alussa.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Intensiivisen tuen ryhmä (ITU)

Intensiivisen tuen ryhmä on Nokian kaupungin järjestämää perusopetusta, opetuksessa noudatetaan yleisopetuksen opetussuunnitelmaa. Hallinnoivana kouluna toimii Nokianvirran koulu, mutta palvelu on kuitenkin kaikkien yläkoulujen oppilaita varten. Jokaiselle ITU-ryhmän oppilaalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma HOPS. Intensiivisen tuen ryhmässä toimii erityisopettaja ja ohjaaja. Opiskeluun sisältyy työharjoittelua. ITU-ryhmässä noudatetaan Nokian kaupungin perusopetuksen työ- ja loma-aikoja.

Lisäopetus (10. luokka)

Nokianvirran koulun hallinnoima Nokian kaupungin perusopetuksen lisäopetusluokka toimii osoitteessa Yrittäjäkatu 9 – 11, 37100 Nokia. Lisäopetuksen opetussuunnitelma sisältää lähiopetusta, työharjoittelua ja verkko-opintoja. Lisäopetusvuoden aikana oppilaiden on mahdollisuus selkeyttää koulutusvalintaansa työharjoittelun ja opinto-ohjauksen avulla sekä korottaa peruskoulun päättöarvosanoja. Opiskelu lisäopetuksessa tapahtuu erilaisissa oppimisympäristöissä.