Nuorten Virta

Nuorisotila avoinna neljänä päivänä viikossa

Voit tulla viettämään vapaa-aikaa toisessa kerroksessa sijaitsevaan nuorisotilaan, joka on auki neljänä  päivänä viikossa, iltapäivästä iltaan. Siellä tapaat kaupungin nuorisotyöntekijät, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi omana itsenäsi. Käytössäsi ovat pelitilat ja keittiössä voit tehdä, vaikka välipalaa.

3. krs tilat opiskelu- ja kirjastokäytössä

Kirjaston puolella on myös rauhallisempia tiloja, kuten Urban Officet sekä työtiloja opiskelua tai ryhmätöitä varten. Näitä tiloja voivat nuoret käyttää opiskelu- ja kirjastokäytössä, mutta yleinen oleskelu on 2. kerroksessa. Kahvilasta voit ostaa juomaa ja välipalaa (kahvilatoiminta on toistaiseksi tauolla).

Ohjelmaa, tapahtumia ja kulttuuria

Virrassa näkyy vahva kulttuurillinen tekeminen ja sitä haluamme tuoda myös nuorille tarjolle, niin tekemisen kuin tapahtumien kautta. Nuorten käytössä on nuorisotilojen lisäksi erilaisia Virran muita tiloja, kuten Hiomo -sali ja pajatilat. Näissä tiloissa voimme toteuttaa tapahtumia yhdessä nuorten kanssa. Virran eri kerroksissa järjestetään myös monipuolisia näyttelyitä, joihin voit tutustua maksutta.

Nuorten näköistä toimintaa

Haluamme järjestää talossa nuorten näköistä toimintaa, jonka sisältöön voit vaikuttaa. Kerro suoraan toiveesi ja ideasi työntekijöille tai liity nuorisotilojen tilatoimikuntaan. Alakerran pajatilassa kokoontuvat säännöllisesti myös lastenparlamentti ja nuorisovaltuusto, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten asioihin koko kaupungissa. Tule viettämään aikaa kirjasto- ja kulttuuritalo Virtaan yksin tai kavereiden kanssa!

Lue lisää nuorisotila Nuksun ja tilatoimikunnan toiminnasta

Nuorisotila Nuksussa kaksi nuorta pelaa etualalla konsolipeliä. Taustalla nuoria pelaa biljardia ja istuu sohvalla.
Tule viihtymään Virtaan! Kuva: Mikko Ovaska