Medialle

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Virtaa koskevat tiedotteet ja materiaalit median ammattilaisille. Autamme mielellämme, kun tarvitset tietoa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrasta tai kaipaat asiantuntijoita haastateltaviksi taloon liittyvistä aiheista.

Kuvaaminen Virrassa

Huomioi kuvatessa tai videoitaessa yksityisyydensuoja ja tekijänoikeudet. Julkisissa tiloissa saa kuvata, kunhan kuvaaminen ei häiritse asiakkaita, eivätkä asiakkaat näy tunnistettavasti kuvissa. Jos kuvissa on tunnistettavia henkilöitä, on syytä pyytää heiltä erikseen kuvauslupa ja lupa kuvan julkaisemiseen.

Virran näyttelyitä ja taideteoksia saa kuvata journalistisiin tarkoituksiin. Näyttelytiloissa kuvaaminen on sallittua ilman salamavaloa. Teoskuvan yhteydessä on aina mainittava teoksen nimi, tekijän nimi ja paikka, missä teos sijaitsee.

Jos kuvaaminen edellyttää erityisiä järjestelyjä (esim. mainos- tai TV-kuvaukset, suorat lähetykset), sovi kuvausedellytyksistä ja luvista hyvissä ajoin etukäteen.

Median käyttöön toimitamme pyynnöstä julkaisuvapaata kuvamateriaalia Virrasta.

Virran logon käyttö

Virran logon ja graafisten elementtien käyttö on luvanvaraista. Ota yhteyttä, niin toimitamme aineiston erikseen sovittaessa.

Sosiaalisen median tunnisteet

Osallistu Virtaa koskevaan keskusteluun sosiaalisessa mediassa tunnisteella #virtanokia. Jaamme mielellämme Virran sosiaalisen median kanavissa eri medioiden julkaisemia juttuja talon toiminnasta.

Ajankohtaiset tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet löydät sivun oikean reunan uutispalstalta.