Virran Pop-Up kahvilan ajanvaraus

PopUp kahvila Virta

• Ohjeita PopUp kahvilanhakijalle

Kahvilatoimintaa voidaan järjestää arkisin ma-pe klo 10-14 ja klo 15-19. Sisään tiloihin pääsee jo klo 9 ja poistua pitää klo 20 mennessä. Vuorojen välissä 1 h vaihtoaika. Yksi yhdistys voi varata käyttöönsä myös koko päivän. Lauantaisin kahvilatoimintaa voi olla klo 10-14, sisään pääsee klo 9 ja poistua pitää klo 15.
  • Valitse viikonpäivät ja kellonajat, milloin haluatte järjestää kahvilatoimintaa
  • Hyväksyminen*
    Varaaja huolehtii tilojen yleisestä siisteydestä. Nokian kaupungilla on oikeus periä erikseen sovittava lisämaksu ylimääräisestä siivouksesta, mikäli tilat eivät ole asianmukaisessa kunnossa varausajan päättyessä. Varaaja on velvollinen korvaamaan Nokian kaupungille tiloissa mahdollisesti varauksen aikana tapahtuneet tai muutoin varaajan huolimattomuudesta johtuvat vahingot. Peruutukset tai muutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen vaarattua PopUp kahvilavuoroa sähköpostilla osoitteeseen: vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi. Hakijalle lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä toimintaohjeet.