Kilpa-ja huippu-urheilijan tilavarauslomake

Koronarajoitusten aikana kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan.

Kilpa-ja huippu-urheilun tilavarauslomake

• Kilpa- ja huippu-urheilijoiden harjoitusmahdollisuudet

• Yksilöurheilijan, jolle haetaan sisäliikuntatilaa poikkeusaikana, tulee täyttää huippu-ja kilpaurheilun kriteerit
  • Urheilijalla oltava kilpailuoikeus aikuisten SM-sarjaan ei ikäkausisarjaan
  • Vastuuhenkilölle annetaan kulkuoikesu liikuntatilaan
  • Valitse liikuntatila
    Varaaja huolehtii tilojen yleisestä siisteydestä. Nokian kaupungilla on oikeus periä erikseen sovittava lisämaksu ylimääräisestä siivouksesta, mikäli tilat eivät ole asianmukaisessa kunnossa varausajan päättyessä. Varaaja on velvollinen korvaamaan Nokian kaupungille tiloissa mahdollisesti varauksen aikana tapahtuneet tai muutoin varaajan huolimattomuudesta johtuvat vahingot. Peruutukset tai muutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen varattua vuoroa sähköpostilla osoitteeseen: vapaa-aikakeskus@nokiankaupunki.fi. Hakijalle lähetetään varausvahvistuksen yhteydessä toimintaohjeet.