Nokia-viikko

Nokia-viikkoa vietetään toukokuussa 18.-26.5.2019. Kotikaupungin nimikkoviikko on kaikkien nokialaisten yhteinen tapahtuma, jonka ohjelman tuottamiseen osallistuu vuosittain lukuisa joukko yhteistyökumppaneita: yhdistyksiä, asukkaita ja yrityksiä. Viikon ohjelmassa on kaikille avoimia ja pääosin maksuttomia tilaisuuksia: avointen ovien tapahtumia, konsertteja, markkinoita, lastenkulttuuria, opastettuja kierroksia sekä liikuntatuokioita ja lajikokeiluja kaiken ikäisille.

Tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa oman tapahtumansa mukaan ohjelmaan 3.3.2019 saakka alla olevalla lomakkeella. Viikon koko ohjelma julkaistaan huhtikuussa. Nokia-viikon ohjelmaa koordinoi Nokian kaupungin kulttuuripalvelut, tiedustelut p. 040 7799 009 tai kulttuuri@nokiankaupunki.fi.

Ilmoita tapahtumatietoja Nokia-viikolle

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa tapahtumasi mukaan Nokia-viikon ohjelmaan. Tee ilmoitus 3.3.2019 mennessä. Jo ilmoitettujen tapahtumatietojen muutokset: kulttuuri@nokiankaupunki.fi
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, png.
    Voit ladata tähän hyvälaatuisia valokuvia tapahtumasta tai esiintyjistä. Lisäksi voit ladata yrityksen tai yhteisön logon tai muuta markkinointimateriaalia.
    Nokian kaupunki (mukaan lukien Visit Nokia) saa käyttää antamiani tietoja ja lataamiani kuvia Nokia-viikon ohjelman markkinoinnissa.
  • Ilmoittajan yhteystietoja (nimi ja sähköpostiosoite) ei näytetä ilmoittelussa, tiedot pyydetään ohjelmaan liittyvää yhteydenpitoa varten.