Summer Pop-Up

Summer Pop- up kesäkärrykiertue on tältä kesältä ohi.
Alla kesätyöntekijöiden tunnelmia viikoista.

Summer Pop-Up kesätyöntekijöiden silmin

Kuten monena viime kesänä, tänäkin kesänä Nokian kaupungin nuorisopalvelut on järjestänyt Summer Pop Up -kiertueen, jossa saimme olla mukana ohjaajina. Kiertue on vieraillut ympäri Nokiaa syrjäisemmistä kylistä keskustan alueisiin. Meistä on ollut erittäin mukavaa tutustua Nokian maaseutuun, ja vierailla paikoissa, joissa emme ole aiemmin käyneet. Varsinkin pikkukylien lapset ja nuoret ovat arvostaneet kesäkiertueen vierailua erityisen paljon.

Meistä on ollut hauskaa tutustua nokialaisiin lapsiin ja nuoriin muutaman viime viikon aikana. Myös monet lapset ovat tutustuneet toisiinsa ja saaneet uusia kavereita. Vaikka välillä näytti siltä, ettei kukaan ollut tulossa paikalle, yllätyimme monesti päivän lopussa siitä, kuinka ison kävijämäärän saavutimme. Yhteensä Summer Pop Up -kiertue tavoitti parin viikon aikana 360 nokialaista.

Sekä meidät että lapset yllätti, kuinka paljon erilaista hauskaa tekemistä kiertueella oli tarjota. Muun muassa BMX-pyörät, jättisaippuakuplat, erilaiset lautapelit, jalkapallot ja katusähly ovat olleet lasten suosiossa. Mukana oli myös ilmasohvia, riippumattoja, tasapainoköysi ja paljon muuta. Suuressa suosiossa on ollut myös Grr8t Sportsin järjestämät ihmispallo, kuplafutis ja Archery tag-jousiammuntapeli.

Viivi Ihanamäki ja Jesse Toropainen

Nokian kaupungin nuorisopalveluiden kesätyöntekijät 2019