Nuorisopalveluissa NYT

Nuorisotilat on avattu. Tiloille otetaan noin 30 nuorta kerrallaan. Virrassa sijaitseva nuorisotila Nuksu on auki koko kesän. Harjuniityn nuorisotilat on auki 18.6. asti, sekä avataan jälleen elokuussa. Nuorisotiloilla järjestetään kesäaikaan monipuolista ohjelmaa. Tarkempi ohjelma julkistetaan tilojen Instagrameissa @harjuniityn_nuorisotila ja @nuorisotilanuksu.

Kesäretket

Retket ovat tarkoitettu 7-luokkalaisille- 9-luokkalaisille nuorille (2005-2007 syntyneet). Nuori voi osallistua vain yhdelle retkellä kolmesta, näin varmistamme, että retkille pääsee mahdollisimman moni nuori. Kaikilla retkillä on omavastuu osuus (5€), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumislinkit retkille avautuvat tällä sivustolla keskiviikkona 2.6.2021 klo 12.00. Huom. Huoltaja ilmoittaa nuoren retkelle. Ilmoittautumisen jälkeen saat suoraan vahvistusviestin sähköpostiisi. Retkien täyttyessä otetaan varasijalle. Särkänniemeen ja Flowparkkiin voi ilmoittautua 20 nuorta ja Pakohuoneeseen 10 nuorta. Nuorisopalvelut tarjoavat retkien kyyditykset, rannekkeet/liput. Ruokailu on omakustanteiden. Huomioithan, että ainakin Flowparkkiin ja Pakohuoneeseen on hyvä ottaa omat eväät mukaan.

Pakohuone ke 9.6. lähtö klo 13.00 paluu 15.30, Harjuniityn koulun parkkipaikka, Lautamiehenkatu 1.
Tutustu tästä: Roomescape Tampere
Ilmoittautumislinkki Pakohuoneretkelle: Pakohuoneretkelle ilmoittautuminen
Särkänniemi la 12.6. lähtö: klo 12.00 paluu: klo 18.00, Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta- Nuorisotila Nuksu, Välikatu 11.
Tutustu tästä: Särkänniemi
Ilmoittautumislinkki Särkänniemeen: Särkänniemeen ilmoittautuminen
Flowpark ti 22.6. lähtö klo 10.30 paluu: 16.00, Taidetalo, Souranderintie 7.
Tutustu tästä: Flowpark Tampere
Ilmoittautumislinkki Flowpark- retkelle: Flowpark-retkelle ilmoittautuminen

Kesäduunipaja

Kesäduunipaja järjestetään tänä kesänä kahdella eri viikolla 1. ryhmä 7.6.-11.6. ja 2. ryhmä 14.6.-18.6. Patria Oyj on tukenut kesäduunipaja-toimintaa, jonka avulla toinen viikko mahdollistui. Molemmilla viikoilla yhteensä 24 nuorta saa paikan, 12 nuorta kummallakin viikolla. Mikäli sinulla on kysyttävää kesäduunipajasta, ole yhteydessä kesäduunipajan ohjaajiin.

Kuvituskuva