Liikkuva nuorten kohtaamispaikka Wauto

Nokian kaupungin nuorisopalvelut on saanut käyttöönsä Walkers-auton Nokialle tänä keväänä. Walkers-auto eli wauto on liikkuvaa nuorten kohtaamispaikka, jonka tarkoituksena on tarjota ammattilaisille keino täydentää paikallisen nuorisotyön katvealueita. Wautot ovat matalan kynnyksen kohtaamispaikka, joissa on tarjolla kahvia ja turvallisten aikuisten juttuseuraa, tukea ja ohjausta esim. erilaisiin elämäntilanteisiin sekä tietoa alueen palveluista. Walkers-autojen toiminnassa sovelletaan Aseman Lapset ry:n osaamista.

Nyt etsimme vapaaehtoisia aikuisia mukaan Wauto-toimintaan.

Hei, kiinnostaako vapaaehtoistyö nuorten parissa?

Tule mukaan tekemään pyörien päällä liikkuvaa nuorisotyötä ja kohtaamaan nuoria. Tarvitsemme mukaan mahtavia vapaaehtoisia eli wapareita, jotka tuovat mukanaan kohtaamisiin omaa osaamistaan ja persoonaansa.

Mitä? Liikkuvaa nuorisotyötä eli kohdataan nuoria sillä, missä he itse ovat

Missä tehdään? Nokialla keväällä

Milloin toteutetaan? helmi-toukokuussa

Keneltä lisätietoja? Erityisnuorisotyöntekijältä Helmi Bonnerilta

Olenko sopiva vapaaehtoiseksi? Kyllä, tarvitset mukaasi kiinnostusta olla nuorten kanssa ja hyvän mielen! Vapaaehtoistehtävään koulutetaan.

Jos en pysty tulemaan kuin vain yhdelle kerralle? Tämä on täysin ok, toimintaan ei tarvitse sitoutua joka kerralle. Tulet, kun sinulle sopii.

 

Tule kuulemaan lisää Wauto- toiminnasta Nuorisokahvila Nuksuun ke 16.1. klo 18.

Vapaaehtoiset koulutetaan ke 30.1. klo 17-20 Kerholassa.