Luokat ja ryhmät

Luokat ovat tervetulleita lainaus- ja tutustumiskäynneille kirjastoon. Nokialla kirjastoasiakkaita palvelee kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa sijaitsevan pääkirjaston lisäksi Linnavuoren lähikirjasto ja kirjastoauto.

Kaikki, niin yksittäiset kävijät, perheet, päiväkoti-, koululais- ja opiskelijaryhmät, ammattilais- ja muut aikuisryhmät sekä näyttelyistä kiinnostuneet, ovat tervetulleita tutustumaan keväällä 2020 avattavaan kirjasto- ja kulttuuritalo Virtaan myös opastetusti.

Voit varata opastetun ryhmäkäynnin kirjasto- ja kulttuuritalo Virtaan. Tällöin kierrät monialaiseen henkilökuntaamme kuuluvan oppaan johdolla Virran eri kerroksiin tutustuen. Opastetun kierroksen kesto on n. 30 minuuttia. Kierroksia järjestetään talon normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Seuraamme aktiivisesti koronatiedotusta ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaisesti. Tämä voi tarkoittaa myös sitä, ettei opastettuja ryhmäkierroksia ole mahdollista järjestää.

Tavallisille lainauskäynneille luokat ovat tietenkin aina tervetulleita.

Kirjastonhoitaja näyttää innostuneille lapsille palautusautomaatin käyttöä. Mihin ne kirjat oikein katoavat?
Kuva: Mikko Ovaska

Yläkoululaisten 7.-luokkien kulttuuripolkuun kuuluva kirjavinkkaus on mahdollista toteuttaa 1.6.2020 avatussa kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa.  8.- ja 9.-luokkalaisten ohjatun kirjastokäynnin pääpainona on tiedonhaun opetuksen sijaan tutustuminen ja toimiminen kirjasto- ja kulttuuritalo Virrassa. Myös muiden kiinnostuneiden ryhmien on mahdollista varata ohjattu tutustumiskäynti Virtaan.

Halutessasi lisätietoa Nokian kaupungin kulttuuripolusta, siirry kulttuuripolun sivulle.

Ryhmille, opiskelijoille

Myös muut ryhmät ovat tervetulleita kirjastoon kirjastokäynnille. Ryhmäkäyntien sisältö sovitaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kirjastossa on vieraillut lapsiryhmien lisäksi esimerkiksi ammattiin opiskelevia, aikuisopiskelijoita, erilaisia kuntoutujaryhmiä ja maahanmuuttajia.

Informaatikko esittelee asiakkaalle henkilökohtaisesti mobiilikirjastosovellusta.
Kuva: Mikko Ovaska