Harrastusryhmät, Siuron koulu

Täältä löydät saavutettavan harrastuslukujärjestyksen Siuron koulun ryhmiin ja tarkemmat tuntikuvaukset.

Harrastusryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkit ovat voimassa 20.10.2021 asti niiden ryhmien osalta, joissa on vielä tilaa.

Oppilaiden liikkumista koulujen välillä ei enää rajoiteta. Oppilas voi osallistua omalla koululla tai muissa tiloissa tapahtuvaan harrastustoimintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Keskiviikko klo 14.00-15.00 monilajitunti, 1.-6.lk, liikuntasali 

Monipuolista kehonhallintaa ja koordinaatiota kehittävää ja kuntoa kohottavaa liikuntaa alakoululaisille. Tunnin sisältö vaihtelee ja se voi sisältää esimerkiksi palloilua, voimistelua, kamppailua tai leikkejä ja pelejä, sisältöä suunnitellaan myös lasten toiveiden mukaan. 

Palveluntarjoaja Nokian voimisteluseura, ohjaaja Milla Juvankoski 

Ilmoittaudu 1.-6.-luokkalaisten monilajiryhmään

Keskiviikko klo 13:00-14:00 kädentaidot, 1.-3. lk, D-rakennus taideluokka 

Haluaisitko ommella, askarrella tai huovuttaa? Käsityökerhossa kokeillaan erilaisia käsityö- ja askartelutekniikoita kivojen tehtävien kautta. Kerhossa työskennellään rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä uusia juttuja oppien. Et tarvitse aiempaa kokemusta käsitöiden harrastamisesta, kiinnostus käsitöihin riittää. Kerhosta löytyy tarvittavat materiaalit, mutta kotoa löytyviä kierrätysmateriaaleja on myös mahdollista hyödyntää. Tule mukaan kivaan käsityökerhoon!  

Palveluntarjoaja Pirkan opisto, ohjaaja Saara Viljanen 

Torstai klo 15.45-16.45 elokuva- ja animaatiokerho, 1.-6. lk, D-rakennus taideluokka 

Animaatio- ja elokuvakerhossa tutustutaan käsikirjoittamisen, tarinankerronan ja kuvausteknisten asioiden kautta elokuvan tekemiseen ja tehdään animaatioita ilmaissovelluksilla tableteilla ja mahdollisesti osittain oppilaiden omien puhelimien avulla. Animaation tyylilajit tulevat tutuiksi ja kerhossa saa virikkeitä myös omatoimiseen työskentelyyn. 

Kerhojen ohjaaja Outi Virtanen on nokialainen taidekasvattaja, opettaja ja yrittäjä Sokru-nimisessä yrityksessä. 

Outi on myös suunnitellut Nokia-kuosin, opettanut parikymmentä vuotta museoissa ja kuvataidekouluissa ja suunnittelee työkseen esimerkiksi kankaita. 

Ilmoittaudu 1.-6.-luokkalaisten elokuva-ja animaatioryhmään