Tule esittelemään harrastustoimintaanne Harrastustorille!

Nokian kaupunki järjestää jo tutuksi tulleen Harrastustorin viidettä kertaa! Tule esittelemään toimintaasi tai tutustumaan paikallisiin harrastusmahdollisuuksiin ja kokeilemaan niitä paikanpäällä!

Aika: Lauantai 24.8.2019 klo 10-14

Paikka: Harjuniityn koulu ja liikuntahalli sekä pihaympäristö (Lautamiehenkatu 1 ,Nokia)

Harrastustori on kaikille avoin maksuton tapahtuma, jossa on mahdollista tutustua eri harrastusmahdollisuuksiin ja päästä kokeilemaan eri lajeja toiminnallisilla pisteillä. Seuroille, järjestöille ja yrityksille harrastustori tarjoaa mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja tavoittaa uusia harrastajia. Tapahtuma on viime vuonna kerännyt noin 40 eri toimijaa ja 840 osallistujaa. Tapahtumaan on toivottu erityisesti toiminnallisia pisteitä sekä lajikokeiluita monipuolisesti kaikille ikäryhmille, myös aikuisille ja ikääntyneille. Toiminnallisuus voi olla niin erilaisten liikuntalajien testaamista, askartelua kuin vaikkapa musiikkisoittimien kokeilua. Myös erikoisten lajien harrastuksia tarjoavat toimijat ympäryskunnista ovat tervetulleita tapahtumaan harrastuksiaan esittelemään!

Varaa seurallesi, yrityksellesi, yhdistyksellesi tai järjestöllesi maksuton esittelypaikka tilaisuuteen 16.6. mennessä tämän verkkolomakkeen kautta. Kaikkien mukaan lähtevien toimijoiden toivotaan ilmoittautuvan määräaikaan mennessä, jotta tapahtuma-alueen kartat, käsiohjelmat, tiedotuksesta ym. saadaan ensimmäiset versiot valmiiksi jo ennen kesälomille jäämistä. Tarkoituksena kuitenkin on että kaikki halukkaat toimijat pääsevät mukaan tapahtumaan toimintaansa markkinoimaan. Tapahtuma on maksuton. Mikäli joku lomakkeen kohdista on vielä epäselvä sitä täyttäessäsi, ole yhteydessä puhelimitse, niin lomaketta voidaan tarvittaessa myös myöhemmin täydentää.

Muutamia huomioita lomaketta täyttävälle:

1. Sovittehan seuranne/järjestönne kesken kuka ilmoittaa teidät mukaan tapahtumaan, jotta vältytään päällekkäisiltä ilmoituksilta
  2. Mikäli seurassanne on useampia alalajeja, ilmoittakaa lomakkeessa ketkä heistä ovat osallistumassa mukaan.
  3. Haemme tapahtumaan myös liikenteenvalvojia, järjestyksenvalvojia sekä talkootyöläisiä auttamaan tapahtuman järjestelyissä. Talkootyönä merkityistä osioista sekä järjestyksen valvonnasta maksetaan seuralle palkkiota.
  4. Mikäli joku lomakkeen kohdista on vielä epäselvä sitä täyttäessäsi, ole yhteydessä puhelimitse, niin lomaketta voidaan tarvittaessa myös myöhemmin täydentää.
  5. Harjuniityn liikuntahallin iso sali ja monitoimisali ovat tarkoitettu vain toiminallisuutta sisältäville ja tilaa/välineitä vaativille liikuntapisteille. Jos haluat pelkän esittelypisteen etkä tarvitse paljon tilaa, valitse jokin muu alueista.

Tervetuloa mukaan luomaan Harrastustoria!