Ryhmästä tukea elämäntapamuutoksiin

Nokialla järjestetään kevään aikana elämäntapamuutosten tueksi tarkoitettua avointa ja maksutonta ryhmäohjausta. Ryhmästä saat tukea ja tietoa muun muassa pysyvää painonhallintaa ja sairauksien ehkäisyä tukeviin ruokailutottumuksiin, liikuntatottumuksiin sekä uniongelmiin. Ryhmä mahdollistaa myös vertaistuen ja omien kokemusten jakamisen muiden osallistujien kanssa.

Keväällä järjestetään kaksi saman sisältöistä ryhmää maalis- ja huhtikuun aikana. Ensimmäinen ryhmä kokoontuu viidesti torstaisin 7.3. alkaen klo 14.30-16 ja toinen ryhmä viidesti keskiviikkoisin 27.3. alkaen klo 16.30-18. Voit itse valita kumpaan ryhmään haluat osallistua. Ryhmästä hyödyt parhaiten, kun osallistut kaikille viidelle ohjauskerralle. Ryhmän ohjaamiseen osallistuu lääkäri, ravitsemusterapeutti, diabeteshoitaja, liikuntaneuvoja, uniasiantuntija ja suuhygienisti. Ryhmä kokoontuu Maununkadulla sijaitsevan fysioterapiayksikön tiloissa osoitteessa Maununkatu 10 A. Ryhmään osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Ryhmä on suunnattu erityisesti henkilöille, joilla on kohonnut tyypin 2 diabeteksen riski tai jo todettu diabetes, metabolinen oireyhtymä, kohonnut verenpaine, koholla olevat veren rasva-arvot (dyslipidemia), ylipaino ja/tai lihavuus, valtimotauti tai raskausaikana koholla olleet verensokerit. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki elämäntapamuutoksiin tukea kaipaavat. Lisätietoja saat terveyskeskuksesta.

AIKATAULU

1. ryhmä (klo 14.30-16.00), kokoontuu torstaisin