Paikalliset liikuntajärjestöt mukaan Lapsen oikeuksien viikkoon!

Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään valtakunnallisesti 18. - 24.11.2019. Nokian kaupunki haastaa viikkoa toteuttamaan myös paikalliset seurat ja järjestöt! Liikuntapalvelut ovat luoneet liikuntajärjestöjen haasteelle myös teeman: "kaveri mukaan treeneihin"!

Ottaako sinun seurasi haasteen vastaan?

Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on tuoda tunnetuksi YK:n lasten oikeuksien sopimus erityisesti lapsille ja nuorille. Tänä vuonna Lastenliiton vapaa-aikaan ja harrastustoimintaan painottunut teemaviikko Lastenviikko, on yhdistetty Lapsen oikeuksien viikkoon.

Nokialla viikon aikana tahdomme mahdollistaa mahdollisimman monen tutustumisen paikalliseen harrastustoimintaan. Olemme yhdistettyneet viikon myös osaksi perinteistä marraskuun liikuntaideakalenteriamme. Liikuntaideakalenteri toteutetaan tänä vuonna erilaisilla viikkoteemoilla. Kolmannen viikon teemana on Kaveri mukaan treeneihin!

Haastamme siis teidät järjestämään kyseisellä viikolla sellaisia harjoituksia, joihin harrastajanne saavat ottaa yhden tai useamman (seura voi määritellä lukumäärän) kaverin mukaan maksutta.

Miten mukaan?

1. Keskustele aiheesta seurasi/lajijaostosi kanssa ja kun päätätte lähteä mukaan, niin ilmoittaudu tällä verkkolomakkeella. Ilmoittautumiset tulee tehdä 11.11. klo 16.00 mennessä!
  2. Tiedota näitä harrastajia/heidän vanhempiaan ketä tämä kaverioikeus koskee sekä huomioi mahdollinen suurempi harrastajamäärä myös ohjausresursseissa!
  3. Kaveritreenien jälkeen raportoi kävijämäärä ja lyhyt selostus treenin kulusta osoitteisiin: anette.lehtonen@nokiankaupunki.fi ja katri.manninen@nokiankaupunki.fi 26.11. mennessä.

Liikuntapalvelut julkaisevat tästä jutun nettisivuilla ja somessa ensiviikolla ja jutussa mainitaan ne seurat/lajijaostot, jotka ovat mukana haasteessa sekä näiden tahojen yhteystiedot. Eli erillisiä treeniaikoja ja paikkoja ei tässä julkaista, vaan näistä tiedottaminen on seuran omalla vastuulla.

Toivomme teiltä mukaan lähtijöiltä myös aktiivista somepäivittelyä kyseisestä aiheesta tunnisteilla: #nokiankaupunki #lastenoikeudet #harrastanokialla .

Tämän lisäksi haastamme teidät ilman muuta järjestämään myös erillisiä tapahtumia kyseisellä viikolla ja ilmoittamaan niitä valtakunnalliseen tapahtumakalenteriin. Lisätietoja tästä.