Maksutonta koulutusta nuorten urheilijoiden vanhemmille

Hämeen Liikunta ja Urheilu sekä Nokian kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä Nokialla 29.10 maksutonta koulutusta nuorten urheilijoiden vanhemmille urheilijan psyykkisen kasvun tukemiseksi.
Koulutus järjestetään Nokian lukion auditoriossa klo 18.00 - 20.00. Koulutus vaatii ennakkoilmoittautumisen 15.10 mennessä.

mies hyppää seivästä urheilukentällä

Millaisia psyykkisiä taitoja nuorelta urheilijalta vaaditaan urheilulajissaan kehittymiseen? Millaisia ovat yleisimmät haasteet tavoitteellisesti urheilevan nuoren psyykkiseen hyvinvointiin liittyen?

Miten voit vanhempana tukea urheilevan nuoren psyykkisten taitojen kehitystä? Muun muassa näihin kysymyksiin tarjoaa vastauksia urheilupsykologiaan erikoistuva psykologi ja psyykkinen valmentaa, Jaana Mäki, nuorten urheilijoiden vanhemmille suunnatulla luennollaan.

Luennolla tarjotaan käytäntöön sovellettavia vinkkejä ja jätetään tilaa osallistujien kysymyksille.

Ilmoittaudu 15.10 mennessä tästä linkistä.