Loppiaistapahtumassa liikunnallista ohjelmaa koko perheelle

Koko perheen liikunnallista loppiaista vietetään sunnuntaina 6.1.2019 Nokian jäähallilla ja uimahallilla.

Nokian uimahalli on loppiaisena avoinna klo 10-20, os. Välikatu 24. Uimahallissa voi osallistua perhepeuhuun altailla ja ohjattuun perhesirkukseen. Iltapäivällä kuntoaltaaseen pystytetään vesihuvipuistorata. Ohjelma on maksutonta, altaille pääsee uimahallimaksulla.

Nokian jäähallilla on ohjelmaa klo 12-15, os. Hinttalankatu 6. Koko perheen loppiaista vietetään Nokian jäähallilla jo 20. kertaa, joten päivää juhlitaan syntymäpäiväteemalla. Juhlavieraat ovat tervetulleita luistelemaan jäädiscoon tai kiekkohöntsyihin, nauttimaan vohvelikahvilan antimista ja toimintapisteiden ohjelmasta. Toimintapisteillä voi koristautua kasvomaalauksella tai glitter -tatuoinnilla, askarrella ja osallistua talutusratsastukseen. Vauvoille ja taaperoille on varattu oma puuhahuone ja leikkipaikka. Jäähallilla on tapahtuman aikana mahdollisuus myös luistinten teroitukseen pientä maksua vastaan.

Jäähallille on vapaa pääsy ja ohjelma on luistinten teroitusta ja kahvilapalveluja lukuun ottamatta maksutonta.

Koko perheen loppiaisen järjestää Nokian kaupungin vapaa-aikapalvelut yhteistyökumppaneineen.

Katso tarkemmat aikataulut ja ohjelmatiedot