Linnavuoren omatoimikirjasto avautuu pian!

Tervetuloa keskiviikkosta 8.7. alkaen Linnavuoren kirjastoon myös omatoimisesti. Aluehallintovirasto suositteli toukokuussa, että kirjastojen omatoimikäyttöä ei avata. Nyt suosituksen poistuttua ja hyvän koronatilanteen vallitessa voi kirjastoissa jälleen asioida omatoimisesti.

Linnavuoren omatoimikirjaston ovi avautuu PIKI-kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla. Kirjasto on avoinna keskiviikosta 8.7. alkaen maanantaista sunnuntaihin klo 9—19. Kirjastossa ei ole omatoimiaukioloaikoina henkilökuntaa, mutta asiakkaat voivat lainata ja palauttaa automaateilla, lukea lehtiä, työskennellä ja käyttää tietokonetta.

Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä kirjastossa asioidessasi. Jos sairastut, jääthän kotiin lepäämään.