Linnavuoren lähikirjasto on nyt avoinna joka päivä klo 9-19

Linnavuoren lähikirjaston aukioloajat laajentuvat vuonna 2020. Kirjasto on nyt avoinna iltaseitsemään asti myös viikonloppuisin. Osittainen omatoimikirjastona toimiminen mahdollistaa kirjaston käytön myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Henkilökunta paikalla neljänä päivänä viikossa

Linnavuoren lähikirjasto sijaitsee Nokian keskustasta noin yhdeksän kilometriä Siuron suuntaan osoitteessa Linnavuorentie 12. Kirjastossa on virkailija paikalla maanantaisin ja tiistaisin klo 9-15, torstaisin klo 12-19 ja perjantaisin klo 11-16. Kirjasto on kuitenkin avoinna joka päivä klo 9-19, sillä muina aikoina kirjasto toimii omatoimikirjastona.

Omatoimikäyttö laajentaa kirjaston aukioloaikoja

Omatoimikirjasto on kirjasto, joka mahdollistaa itsenäisen asioinnin myös perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä tarkoittaa Linnavuoren lähikirjaston yhteydessä esimerkiksi ilta-aikoja, viikonloppuja ja pyhäpäiviä. Omatoimikirjastossa voi lainata ja palauttaa automaateilla, käyttää asiakastietokoneita, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa.

Ovi aukeaa kirjastokortilla

Kirjaston toimiessa omatoimikirjastona sisään pääsee kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Ulko-oven vieressä olevaan lukijaan laitetaan kirjastokortti ja lukijan yhteydessä olevaan numeronäppäimistöön näppäillään kirjastokortin tunnusluku, jolloin oven lukitus aukeaa. Tunnusluku on sama, jolla kirjaudutaan PIKI-verkkokirjastoon ja käytetään esimerkiksi lainausautomaattia. Tunnusluku on henkilökohtainen ja sen saa mistä tahansa PIKI-kirjastosta.

Airi Nummelin
kirjastopalvelupäällikkö