Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa 15.8. – käytössä on uusi sähköinen järjestelmä

Nokian kaupungin liikuntapalveluiden järjestämiin ikääntyneiden terveysliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkaa torstaina 15. elokuuta klo 9. Käytössä on uusi, sähköinen Lyyti-ilmoittautumisjärjestelmä. Kaupunki tarjoaa ikäihmisille opastusta ja ohjausta uuteen ilmoittautumistapaan.

Lyytin käyttö on vaivatonta: valitaan palvelusta ryhmä, johon halutaan osallistua, täytetään tarvittavat tiedot sekä valitaan maksutapa. Maksutapoina ovat verkkomaksu, luottokorttimaksu tai lasku. Uutta on myös automaattinen jonotustoiminto, joten varapaikoillekin kannattaa ilmoittautua.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdellä verkkolomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön ja vain yhteen valittuun ryhmään.

Ilmoittautumislinkit liikuntaryhmittäin ovat kaupungin verkkosivuilla: www.nokiankaupunki.fi/liikuntailmoittautuminen

Opastusta tarjolla

Uuden verkkoilmoittautumisen opastusta on tarjolla lähitori 14.8. Setorissa klo 10-11 (Maununkatu 10) ja Noste-kioskilla klo 15-17 (Prisma, Yrittäjäkatu 10).

Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu yksin, voi pääkirjastossa ilmoittautua ohjatusti torstaina 15.8., perjantaina 16.8. ja maanantaina 19.8. kello 9-15. Tuolloin kirjaston henkilökunta avustaa ilmoittautumisessa. Paikalla vain yksi avustaja, joten omaa vuoroaan voi joutua jonottamaan.

Ilmoittautumisperusteisten ryhmien lisäksi on olemassa myös avoimia maksuttomia tai kertamaksullisia liikuntaryhmiä niin vesijumpista, kuntosaleista kuin muistakin liikuntaryhmistä. Avoimiin ryhmiin voit tulla paikan päälle ilman ennakkoilmoittautumista.

Kaikista ikäihmisten liikuntaryhmistä on lisätietoa liikuntapalveluiden verkkosivulla.

Lisätiedot:

Uimahallin liikunnanohjaajat p. 040 8443 955