Kaupunginhallituksen päätöksiä 6.4.2020

Nokian kaupunginhallitus kokoontui 6.4. Uutiseen on koottu tietoja kaupunginhallituksen tekemistä päätöksistä. Tarkemmat tiedot käsitellyistä asioista löytyvät kokouksen esityslistalta. Kokouksen pöytäkirja julkaistaan verkossa 9.4.

Koronavirus: Ikäihmisille tietoa ja ohjeita kirjeitse kotiin

Nokian kaupunki lähestyy yli 70-vuotiaita nokialaisia kotiin postitettavalla kirjeellä, jossa kerrotaan toimintaohjeita sekä tiedotetaan kaupungin palveluista koronapandemian aikana. Kirje lähetettiin perjantaina 3.4.2020 noin 3800 nokialaistalouteen.

Kirjastojen sulkuaika jatkuu – palautusluukut suljetaan

Nokian kaupunginkirjaston toimipisteet pysyvät suljettuina ainakin 13.5.2020 asti valtioneuvoston linjausten mukaisesti koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Myös palautusluukut suljetaan 3.4.2020 alkaen toistaiseksi.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 30.3.2020

Nokian kaupunginhallitus piti sähköisen kokouksen 30.3. Uutiseen on koottu tietoja kaupunginhallituksen tekemistä päätöksistä. Tarkemmat tiedot käsitellyistä asioista löytyvät kokouksen esityslistalta. Kokouksen pöytäkirja julkaistaan verkossa 3.4.