Euroopan liikkujan viikko

Tällä viikolla vietetään kansainvälistä Euroopan liikkujan viikkoa, jonka teemana tänä vuonna on kävely. Tampereen seudulla teema on ”Kävellen Lähiluontoon”, ja se kannustaakin ihmisiä etsimään Tampereen seudun kauneimpia näkymiä.

Pirkanmaalle voitto European Business Awards -kilpailussa

Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin. Kiertotalousmalli ylsi yhteiskunta- ja ympäristövastuukategorian Suomen voittajaksi ja on näin yksi maan yhdeksästä edustajasta kilpailun finaalissa, joka järjestetään Varsovassa 3. - 4.12.2019.

Ikävinkki-messujen esittelypaikat varattavissa

Valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään 6.-13.10.2019 teemalla Varaudu vanhuuteen. Suositut Ikävinkki -messut järjestetään Nokian Kerholassa Vanhustenviikolla tiistaina 8.10. klo 10-14. Tarjoamme ikääntyneiden kanssa toimiville yrityksille ja yhteisöille jälleen mainion tilaisuuden tavoittaa nokialaisia senioreita yhteisessä tapahtumassa, sillä nyt viidettä kertaa järjestettävillä Ikävinkki-messuilla vierailee vuosittain jopa 500 kävijää ikäluokissa 60-75+.

Nokian uudessa keskustavisiossa tavoitellaan merkittävää asukasluvun kasvua keskustaan

Kaupunkikehityslautakunta käsittelee 17.9.2019 kokouksessaan Nokian uutta keskustavisiota. Tämä strateginen kehittämisohjelma sisältää vision Nokian tulevaisuuden keskustasta sekä määrittelee keskeiset linjaukset ja toimenpiteet keskusta-alueen kehittämiselle vuoteen 2030 saakka. Kehittämisohjelma tukee Nokian kaupunkistrategiaa, jonka yhtenä kärkihankkeena on elävä ja elinvoimainen keskusta.