Linnavuoren omatoimikirjasto avautuu pian!

Tervetuloa keskiviikkosta 8.7. alkaen Linnavuoren kirjastoon myös omatoimisesti. Aluehallintovirasto suositteli toukokuussa, että kirjastojen omatoimikäyttöä ei avata. Nyt suosituksen poistuttua ja hyvän koronatilanteen vallitessa voi kirjastoissa jälleen asioida omatoimisesti.

Nokian puistojen ja viheralueiden hoitoa jouduttu supistamaan poikkeustilanteen vuoksi

Nokian kaupungin infrapalveluiden kesä- ja kausityöntekijöiden rekrytointi viivästyi tänä keväänä koronaviruspandemiasta johtuneiden yhteistoimintaneuvotteluiden vuoksi. Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen kesä- ja kausityöntekijät pääsivät aloittamaan puistojen ja viheralueiden hoito- ja kunnossapitotyöt tavanomaista myöhemmin. Kesä- ja kausityöntekijöiden määrää jouduttiin supistamaan tänä vuonna.

Kaupunginhallituksen päätöksiä 29.6.2020

Nokian kaupunginhallitus kokoontui 29.6. Uutiseen on koottu tietoja kaupunginhallituksen tekemistä päätöksistä. Tarkemmat tiedot käsitellyistä asioista löytyvät kokouksen esityslistalta. Kokouksen pöytäkirja julkaistaan verkossa 3.7.