Taidegraafikko Sauli Iso-Lähteenmäen teos palkittiin Nokialla

Nokian kaupunki ja Nokian Kuvataiteilijat ry kutsuivat kuudennen kerran kuvataideyhdistysten jäseniä osallistumaan valtakunnalliseen pienoisgrafiikan näyttelyyn. Vuosittain kokonaisuudesta on palkittu yksi teos, jonka on valinnut tehtävään kutsuttu henkilö. Valtakunnallinen pienoisgrafiikan näyttely PRINTTI VI avautui Nokian Taidetalolla sunnuntaina 18.11..

Loruillen, leikkien, laulaen -vauvaperheiden työpajat alkavat Nokialla

Vauvaperheille suunnatut, varhaiseen vuorovaikutukseen iloa ja erilaisia keinoja tuovat työpajat alkavat Nokialla joulukuussa. Kulttuuriosuuskunta Uulun paja sopii erityisesti noin 2 kk ikäiselle vauvalle hänen vanhempansa kanssa. Työpajan jälkeen on mahdollista keskustella yhteisistä ajankohtaisista asioista neuvolan terveydenhoitajan tai perhetyöntekijän kanssa, sillä pajat järjestetään Nokian kaupungin kulttuuri- ja neuvolapalveluiden yhteistyönä osana kulttuurihyvinvointityötä.