Sosiaaliasiamies

Sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä sosiaalihuollon palveluita koskevissa kysymyksissä. Tämä koskee sekä julkisia että yksityisiä palvelun tuottajia. Näillä palveluilla tarkoitetaan mm. seuraavia palvelualueita: yleinen sosiaalityö, täydentävä- ja ehkäisevä toimeentulotuki, kasvatus- ja perheneuvonta, kehitysvammaisten huolto, päihdehuolto, vammaispalvelu, lapsen huolto- ja tapaamisoikeus, elatusturva, isyysasiat, vanhusten laitos- ja avohuolto, lastensuojelu ja omaishoito.

Kaksi (2) sosiaaliasiamiestä palvelevat Nokian lisäksi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdella, Ylöjärvellä, Valkeakoskella ja Pälkäneellä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Voit ottaa yhteyttä kuntalaisten oikeuksiin ja niiden toteutumiseen liittyvissä sosiaalihuollon asioissa. Sosiaaliasiamies ei vastaa KELA:n, työvoimatoimiston, terveydenhuollon, velkaneuvonnan tai holhouksen edunvalvonnan palveluista.

Toimi näin

Voit olla sosiaaliasiamieheen yhteydessä puhelimitse. Sosiaaliasiamiehen ollessa varattu, jätä puhelinvastaajaan yhteystietosi yhteydenottoa varten. Sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai kansalaisen asiointitilin kautta.

Sähköposti: sosiaaliasiamies@tampere.fi
Puhelinajat ma-to klo 9-11
p. 040 800 4187
p. 040 800 4186
Hatanpäänkatu 3 F

33900 Tampere
Varaa käyntiaika etukäteen puhelimitse.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton