Sosiaaliasiamies

Sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä sosiaalihuollon palveluita koskevissa kysymyksissä. Tämä koskee sekä julkisia että yksityisiä palvelun tuottajia. Näillä palveluilla tarkoitetaan mm. seuraavia palvelualueita: yleinen sosiaalityö, täydentävä- ja ehkäisevä toimeentulotuki, kasvatus- ja perheneuvonta, kehitysvammaisten huolto, päihdehuolto, vammaispalvelu, lapsen huolto- ja tapaamisoikeus, elatusturva, isyysasiat, vanhusten laitos- ja avohuolto, lastensuojelu ja omaishoito.

Kaksi (2) sosiaaliasiamiestä palvelevat Nokian lisäksi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdella, Ylöjärvellä, Valkeakoskella ja Pälkäneellä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Sosiaaliasiamies ei vastaa KELA:n, työvoimatoimiston, terveydenhuollon, velkaneuvonnan tai holhouksen edunvalvonnan palveluista.

Toimi näin

Voit olla sosiaaliasiamieheen yhteydessä puhelimitse. Sosiaaliasiamiehen ollessa varattu, jätä puhelinvastaajaan yhteystietosi yhteydenottoa varten. Sosiaaliasiamieheen voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai kansalaisen asiointitilin kautta.