Kun tarvitsen apua

Kun sairastun äkillisesti

Terveyskeskuksen päivystysvastaanotto palvelee sinua, kun sairastut äkillisesti tai loukkaannut vakavasti, ja tarvitset välitöntä, kiireellistä hoitoa viimeistään vuorokauden kuluessa sairastumisesta. Mikäli kyseessä ei ole hätätilanne, soita ennen päivystykseen lähtöä hoidon tarpeen arvioimiseksi.

Terveyskeskuksen päivystysvastaanoton ollessa suljettu, nokialaisten päivystyshoitoa vaativat asiat on keskitetty Taysiin, ensiapu Acutaan (p. 03 3116 6411). Soita ennen päivystykseen lähtöä hoidon tarpeen arvioimiseksi.

Hätätilanteissa on yhteyttä hätänumeroon 112.

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystykseen voit olla yhteydessä, kun haluat tehdä lastensuojeluilmoituksen tai tarvitset kiireellistä apua ja neuvontaa lastensuojeluun,aikuisväestöön, perhekriiseihin, perheväkivaltaan tai elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Tampereen sosiaali-päivystys vastaa lastensuojelun ja aikuisväestön sosiaalipäivys-tyksestä virka-ajan ulkopuolella,  yhteyden saat joko  hätänumeron (112) tai poliisin kautta.

Pyydä apua-nappi

Mietityttääkö sinua jokin omaan elämääsi tai läheiseesi liittyvä asia? Yhteydenottolomakkeella voit jättää yhteystietosi ja lapsiperheiden sosiaalipalveluiden työntekijä ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse 1-3 arkipäivän kuluessa. Pyydä apua -napin löydät uusilta sivuilta lähipäivinä.