Videovälitteinen etäasiointi

Terveyspalvelut, aluevastaanotto

Voit saada sairaan lapsen hoitajantodistuksen tai -selvityksen työnantajaa varten halutessasi etävastaanotolta. Voit varata ajan videovälitteiselle etävastaanotolle alueesi sairaanhoitajalta puhelimitse ma-pe klo 8-9.30 tai ohjaus- ja neuvontanumerosta ma-pe klo 8-15.
Lisäksi voit jättää yhteydenottopyynnön kätevästi Klinik-palvelun kautta, kohdasta Muu asia ja "selvitys työnantajalle lapsen sairaudesta". Klinikin kautta tulleisiin yhteydenottopyyntöihin vastaamme maanantaista torstaihin saman päivän aikana, kun yhteydenonttopyyntö tulee klo 14.00 mennessä ja perjantaisin klo 11.00 mennessä.
Etävastaanottoajat ovat lähtökohtaisesti iltapäivisin, samoin kuin sairaan lapsen vastaanottokäynnitkin. Palvelun käyttäminen edellyttää, että sinulla on toimiva sähköpostiosoite ja esimerkiksi älypuhelin, tabletti tai etäyhteyden mahdollistava tietokone kotona käytössäsi. Suosittelemme käyttämään Internet Explorer tai Chrome -selainta. Videoyhteyslinkki lähetetään sinulle sähköpostiin ennen etävastaanoton alkamista. Sinun tulee hyväksyä automaattisesti avautuva selainlaajennuksen asennus liittyäksesi videoyhteyteen.

Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi etävastaanoton aikana esimerkiksi ajokorttia näyttämällä.

Vidyo-sovelluksen asennusohje

Testiyhteysohje

Testaa videoyhteyttä

https://info.videovisit.mobi/vv-live/Asiakkaan-ohje-ajastettuun-videotapaamiseen