Sähköinen asiointi

Sähköisten palveluiden avulla voit asioida terveyspalveluiden vastaanottotoimintaan liittyvissä asioissa joustavasti ja turvallisesti. Sivustolta löydät keskeiset tiedot ja ohjeet sähköisten palveluiden käyttöön liittyen.

 

Omaolo – www.omaolo.fi

Oirearviot

Täytä Omaolon oirearvio, kun sinulla on jokin ajankohtainen oire tai vaiva. Oirearvioiden avulla voit arvioida hoidon tarpeen ja kiireellisyyden sekä saada omiin vastauksiin perustuvan paikallisen toimintaohjeen sekä tarvittaessa yhteyden terveysasemalle. Tarvittaessa pystyt myös varaamaan ajan suoraan terveydenhuollon ammattilaiselle.

Ohjeita Omaolon oirearvioiden käyttöön

Palveluarviot

Täytä Omaolon palveluarvio, kun haluat arvioida omaa tai läheisen mahdollista oikeutta henkilökohtaiseen apuun, omaishoidon tukeen tai vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisiin kuljetuspalveluihin.

Lue lisää Omaolon palveluarvioista

Hyvinvointivalmennukset

Tutustu Omaolon hyvinvointivalmennuksiin, kun kaipaat konkreettista tukea terveyttä ja hyvinvointia edistäviin elin- ja elämäntapamuutoksiin.

Lue lisää Omaolon hyvinvointivalmennuksista

 

Omakanta – www.kanta.fi

Kirjaudu Omakantaan, kun haluat tarkistaa sähköisten reseptiesi voimassaolon, pyytää reseptin uusintaa tai tarkistaa terveydenhuollon ammattilaisen kirjauksia aikaisempiin käynteihin tai yhteydenottoihin liittyen. Omakannasta voit tarkistaa myös laboratoriotutkimustulokset ja rokotustiedot sekä tallentaa ja tulostaa koronapassin.

Lisätietoa ja ohjeita Omakannan käyttöön

 

Kansalaisen terveyspalvelu – nokia.terveytesi.fi

Kansalaisen terveyspalvelussa voit tehdä ajanvarauksia sekä tarkistaa terveyspalveluihin varattuja aikoja ja perua/siirtää niitä. Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä terveyspalveluiden vastaanottotoimintaan Omahoito-viestillä.

Lisätietoa ja ohjeita Kansalaisen terveyspalvelun käyttöön

 

VideoVisit-etävastaanotot

Hoitajan etävastaanotolta voit saada flunssaoireisen aikuisen poissaolotodistuksen sekä sairaan lapsen hoitoselvityksen työnantajaa varten. Hoitajan etävastaanottoaika varataan ensisijaisesti Kansalaisen terveyspalvelun Ajanvaraukset-osion kautta.

Ohjeet VideoVisit-etävastaanottoa varten

 

Terveyspalvelut Facebookissa

Pysyäksesi ajan tasalla terveyspalveluiden toiminnasta, ota seurantaan Nokian terveyspalveluiden Facebook-sivu. Terveyspalveluiden Facebook-sivulla jaetaan ajankohtaista tietoa terveyspalveluiden toimintaan liittyen sekä erillisten Facebook-julkaisujen että kaupungin nettisivujen Ajankohtaista-tiedotteiden muodossa.

 

Terveyskylä

Tutustu Terveyskylän kaikille avoimeen sivustoon, joka sisältää 33 eri teemojen ympärille rakennettua virtuaalista taloa. Talojen tarjoama tieto ja tuki on kaikille maksutonta. Terveyskylä-verkkopalvelun tuottavat yliopistosairaanhoitopiirit (HUS, Tays, OYS, KYS ja TYKS).