Röntgen ja ultraäänitutkimukset

Röntgentutkimusten ajanvarauskäytännöt muuttuvat 3.3.2021 alkaen. Jatkossa sinun tulee varata aika tutkimukseen.
Toiminta ja tilat

Nokian terveyspalveluiden röntgenkuvaukset tuotetaan terveyskeskuksen omana palveluna. Kuvaamme luuston ja keuhkojen röntgentutkimuksia.

Röntgenosasto sijaitsee Vihnuksen terveysaseman 0-kerroksessa ja sisäänkäynti sijaitsee Vihnusjärven puolella. Pysäköintipaikat sijaitsevat yläpihalla.

Sisääntuloaulassa on itseilmoittautumispiste, johon voi ilmoittautua kela-kortilla, ajokortilla tai näppäilemällä henkilötunnuksesi. Laitteesta saat tulosteen, jossa on tietoja vuoronumerostasi ja odotusaulasta, jonne voit siirtyä odottamaan vuoroasi. Hoitajan kutsuessa sinua kuvaukseen tulee aulan infonäyttöön vuoronumerosi.

Ultraäänitutkimukset

Nokian terveyspalveluiden ultraäänitutkimukset tekee Terveystalo. Jos olet saanut Nokialta lähetteen ultraäänitutkimukseen, Terveystalo ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tutkimusajan ja paikan.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Julkisessa terveydenhuollossa kuvantamistutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete. Yksityiset palveluntuottajat tarjoavat kuvantamispalveluja myös ilman lähetettä.

Ajanvaraus röntgentutkimukseen

Röntgentutkimuksiin sinun tulee varata aika, joko sähköisesti Nokian kaupungin verkkosivuilta https://www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sahkoinen-ajanvaraus/ tai puhelimitse numerosta 03-3596274 tai Vihnuksen terveysaseman palvelupisteeltä klo 8-14 välisenä aikana. Huomioithan, että röntgentutkimukseen aikaa varatessasi sinulla tulee olla hoitavan lääkärin kirjoittama röntgenlähete.

Toimi näin

Tarvittaessa ota yhteyttä röntgenin palvelupuhelimeen.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Röntgenosasto, Nokian terveyskeskus.

Osoitteet

Vihnuskatu 3
37100 Nokia

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-15:00