Kotisairaala

Voit saada Nokialla sairaalahoitoa myös kotiisi. Kotisairaala voi olla tukenasi myös saattohoidon aikana, jolloin voit olla kotona palvelujen ja omaisten turvin niin kauan kun se vointisi puolesta on mahdollista.

Nokian kotisairaalassa annetaan terveyskeskussairaalatasoista hoitoa potilaan kotona tai muussa siihen rinnastettavassa paikassa kuten hoivakodissa tai palvelutalossa. Kotisairaalan hoito on vaihtoehto sairaalassa annettavalle hoidolle. Potilaat tulevat aina kotisairaalaan lääkärin lähetteellä esimerkiksi päivystyksestä, vastaanotoilta, tehostetun palveluasumisen piiristä ja sairaaloiden osastoilta.

Kotisairaalassa hoidetaan esimerkiksi suonensisäisiä antibiootteja tarvitsevia infektiopotilaita (kuten keuhkokuume, ruusuinfektio, virtsatieinfektio), haavahoitoja ja suonensisäisiä nesteytyksiä. Kotisairaala voi hoitaa ja olla tukenasi myös saattohoidon aikana, jolloin voit olla kotona palvelujen ja omaisten turvin niin kauan kun se vointisi puolesta on mahdollista.Potilaat ovat pääsääntöisesti yli 16 vuotiaita.

Kotisairaalassa sinua hoitavat lääkäri ja sairaanhoitajat. Lääkäri tekee hoitojaksosi alussa hoitosuunnitelman ja vastaa hoidostasi koko hoitojakson ajan.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Kotisairaalahoitoa varten tarvitset lääkärin lähetteen.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Kotisairaalapalvelu.

Osoitteet

Vihnuskatu 3
37150 Nokia