Suun terveydenhuolto

Palveluihin sisältyy suun- ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja terveystarkastukset. Tarvittaessa sinut ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoon. Suun terveydenhuollon palveluita saat hoidon tarpeen kiireellisyyden mukaan, joka arvioidaan ajanvarauksen yhteydessä. Palvelu on maksullista 18 vuotta täyttäneiltä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille nokialaisille.

Toimi näin

Varaa aika suun terveydenhuoltoon puhelimitse.
Suuhygienistille voit varata ajan sähköisesti.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Terveyskeskuksesta annetusta suun ja hampaiden tutkimuksesta ja hoidosta peritään maksut sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuasetuksen enimmäismäärien suuruisina.
Henkilöltä, jolla on rintamasotilastunnus, rintamapalvelutunnus, rintamatunnus, veteraanitunnus tai todistus miinanraivaustehtäviin osallistumisesta (laki 1039/1997) ei peritä maksua hampaiden tarkastuksesta, ehkäisevästä hoidosta eikä protetiikkaan liittyvästä kliinisestä työstä
Hoito on maksutonta alle 18-vuotiaille.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Ajanvaraus keskitetysti kaikkiin toimipisteisiin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Voit jäädä odottamaan sulkematta puhelinta tai asettaa takaisinsoiton.

Voit saada tekstiviestimuistutuksen matkapuhelimeesi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muistutusviesti lähetetään, jos olet ajanvarauksen yhteydessä kertonut haluavasi muistutuksen ja antanut matkapuhelinnumerosi. Kyseessä on lisäpalvelu, joka ei vapauta vastuusta perua vastaanottoaikaasi, mikäli et pääse varattuna ajankohtana.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 08:00-15:00