Reseptin uusiminen

Käytössämme on sähköinen reseptikäytäntö. Voit uusia reseptisi kätevästi Omakannan kautta. Omakanta löytyy osoittesta www.kanta.fi. Reseptin uusintapyynnöt käsitellään 8 päivän sisällä.

Jos uusintapyyntö ei onnistu Omakannan kautta, lähetä reseptin uusintapyyntö terveysasemalle kansalaisen terveyspalvelun Omahoito-viestillä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa vastaanottotoiminnan ohjaus- ja neuvontanumeroon. Reseptin voi jättää uusittavaksi myös apteekin kautta.

Terveyspalveluiden ohjaus ja neuvonta

Kiireettömissä asioissa voit lähettää Omahoito-viestin kansalaisen terveyspalvelun kautta. Käsittelemme sähköisiä yhteydenottoja arkipäivisin. Lähettämääsi viestiin saat vastauksen kansalaisen terveyspalveluun viimeistään seuraavana arkipäivänä. Odotathan rauhassa ammattilaisen yhteydenottoa. Huomioithan, että lähettämäsi viesti tallennetaan sellaisenaan potilastietojärjestelmään. Vaihtoehtoisesti voit soittaa terveyspalveluiden ohjaus- ja neuvontanumeroon (esimerkiksi tutkimustulokset ja muu terveysasioiden ohjaus ja neuvonta), Jos puheluusi ei heti vastata, voit jäädä jonottamaan tai jättää takaisinsoittopyynnön.

Verkkoasiointi 

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00