Fysioterapia

Fysioterapian palvelut

Nokian terveyskeskuksessa saat fysioterapiaa sekä terveyskeskussairaalassa että fysioterapian poliklinikalla. Fysioterapia toteutetaan yksilöllisinä käynteinä ja/tai ryhmämuotoisena.
Pääpaino poliklinikan fysioterapiassa on yksilöllisessä neuvonnassa ja ohjauksessa. Tavoitteena on, että pystyt myös omatoimisesti kuntouttamaan itseäsi. Lisäksi suunnittelemme yhdessä kanssasi tarvittavan jatkofysioterapian.
Käyntikertoja on pääsääntöisesti 1-4 käyntikertaa / asiakas.
Fysioterapiaa voit saada esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinsairauksien, neurologisten sairauksien sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon, ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen. Myös erilaisten tuki- ja liikuntaelimiin kohdistuneiden leikkausten jälkeen saatat tarvita fysioterapiaa.
Jos sinulla on alle 3 kk kestänyt alaselän kiputila, voit päästä nopeasti fysioterapeutin suoravastaanotolle sairaanhoitajan tekemän arvion perusteella. Suoravastaanotolla saat ohjausta selkäkipujesi helpottamiseksi.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Fysioterapian poliklinikalle tarvitset lähetteen. Poikkeuksena alaselän suoravastaanotto, jonne pääset sairaanhoitajan tekemän arvion perusteella.
Lähetteen voi tehdä terveydenhuollon ammattihenkilö, joka toimii julkisessa terveydenhuollossa. Lisäksi lähetteen voi tehdä yksityissektorin lääkäri, mikäli olet saanut terveyskeskuksesta palvelusetelin ko lääkärillä käyntiä tai leikkaushoitoa varten.

Toimi näin

Varaa aika fysioterapiaan puhelimitse fysioterapian neuvonta- ja ajanvarauspuhelimista.

Alaselän suoravastaanotolle päästäksesi soita oman alueesi sairaanhoitajalle.

Mikäli saat kehotuksen varata ajan Nokian terveyskeskuksen fysioterapian poliklinikalta itse ja ajanvaraus tulee olla esimerkiksi leikkauksesta johtuen tietyn ajan kuluessa, soita fysioterapiaan mahdollisimman pian. Näin toimien pystymme järjestämään vastaanottoajan tarvittavaan ajankohtaan.

Voit tarkistaa ajanvarauksesi tai perua ajanvarauksesi myös sähköisesti.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Fysioterapian apuvälinepalvelut ja ryhmätoimintaan osallistuminen ovat maksuttomia. Fysioterapian poliklinikalla peritään käyntimaksu 18 vuotta täyttäneiltä. Fysioterapian käyntimaksu kerryttää maksukattoa.

Fysioterapian osasto

Fysioterapian osaston osoite ja aukioloajat.

Osoitteet

Maununkatu 10 A
37100 NOKIA
Sisäänkäynti sijaitsee välittömästä kahvilan isojen ikkunoiden oikealla puolella

Palveluajat

Maanantai-Torstai 08:00-16:00
Perjantai 08:00-14:30