Influenssarokotukset

HUOM! Influenssarokotusaikoja ei ole toistaiseksi varattavissa, sillä rokotteet ovat loppuneet sairaala-apteekista. Influenssarokotteita on tilattu lisää sairaala-apteekista, mutta niiden saatavuus THL:lta on epävarmaa. Rokotusaikoja lisätään varattavaksi heti kun rokotteiden saatavuus varmistuu.

Influenssarokotukset erityisryhmille alkavat Nokian terveyskeskuksessa 19.10.2020.
Koronaepidemian vuoksi rokotuksiin tulee varata aika.

Saat influenssaroketteen maksutta, jos kuulut johonkin alla mainituista erityisryhmistä:

 

 6 kk-7-vuotiaat lapset rokotetaan lastenneuvolassa, osoitteessa Pinsiöntie 46. Ajanvarauksen voi tehdä Nokian kaupungin terveyspalveluiden sähköisen ajanvarauksen kautta:

Kansalaisen terveyspalvelu

tai soittamalla neuvolan aamupuhelimeen ma-pe klo 8-11 ja ma klo 15-16. Lapselle varattavan ajan yhteydessä voidaan rokottaa samalla vanhempi tai perheen koululainen, joka on ylläolevan listan mukaisesti oikeutettu rokotteeseen.

Kouluikäiset lapset, jotka kuuluvat sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmään, voidaan rokottaa kouluterveydenhuollossa, ajan varaamiseksi olkaa yhteydessä omaan kouluterveydenhoitajaanne puhelimitse tai Wilman kautta.

Muiden ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta:

Kansalaisen terveyspalvelu

Jos sinun ei ole mahdollista käyttää sähköisiä palveluja, voit soittaa numeroon 03-565 21150. Ajanvaraus on avoinna arkisin klo 8-12.

 

Rokotuspaikka on Nokian terveyskeskus, Vihnuskatu 3. Ilmoittaudu sisääntuloaulassa automaatilla. Muista ottaa KELA-kortti mukaan. Rokotuskäynti on nopea, valmistaudu pukemalla helposti riisuttava paita tai esimerkiksi T-paita, jonka hiha on helppo kääriä. Näin vältetään turhaa ruuhkautumista.

Suosittelemme maskin käyttöä koko rokotuskäynnin ajan.

 

Rokotuksia annetaan myös sairaanhoitajien normaalien vastaanottokäyntien yhteydessä, sekä kotihoidossa että asumispalveluyksiköissä.

 

Ajankohtaista

KultTour365 -Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot marraskuussa

Ajankohtaista 04.11.2020

Nokian kaupunginvaltuusto kokoontuu 9.11.

Ajankohtaista 04.11.2020

Sairaan lapsen hoitotodistus – Varaa aika etävastaanotolle kansalaisen terveyspalvelun kautta

Ajankohtaista 03.11.2020

Tiedote Nokialaisille yhdistyksille, järjestöille ja seuroille 3.11.2020

Ajankohtaista 03.11.2020

 

THL ei toteuta ikääntyneiden influenssarokotetutkimusta tänä syksynä koronan takia

Ikääntyneiden influenssarokotetutkimusta eli FinFluHD-rokotetutkimusta ei toteuteta syksyllä 2020 koronaepidemian vuoksi. Tutkimus jatkuu seuraavalla influenssakaudella syksyllä 2021.

Aiemmin tutkimuksessa mukana olleet voivat tänä syksynä hakea tavallisen influenssarokotteen oman paikkakunnan ohjeiden mukaisesti. Influenssarokotetta suositellaan kaikille 65 vuotta täyttäneille.