Influenssarokotukset

4.1.21 Influenssarokotteita on saatu rajoitetusti terveyskeskukseen. Rokotuksen voi varata sähköisesti Kansalaisen terveyspalvelusta osoitteessa https://nokia.terveytesi.fi .

Influenssarokotukset on tarkoitettu erityisryhmille.
Koronaepidemian vuoksi rokotuksiin tulee varata aika.

Saat influenssaroketteen maksutta, jos kuulut johonkin alla mainituista erityisryhmistä:

 

 6 kk-7-vuotiaat lapset rokotetaan lastenneuvolassa, osoitteessa Pinsiöntie 46. Ajanvarauksen voi tehdä Nokian kaupungin terveyspalveluiden sähköisen ajanvarauksen kautta:

Kansalaisen terveyspalvelu

tai soittamalla neuvolan aamupuhelimeen ma-pe klo 8-11 ja ma klo 15-16. Lapselle varattavan ajan yhteydessä voidaan rokottaa samalla vanhempi tai perheen koululainen, joka on ylläolevan listan mukaisesti oikeutettu rokotteeseen.

Kouluikäiset lapset, jotka kuuluvat sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmään, voidaan rokottaa kouluterveydenhuollossa, ajan varaamiseksi olkaa yhteydessä omaan kouluterveydenhoitajaanne puhelimitse tai Wilman kautta.

Muiden ajanvaraus sähköisen ajanvarauksen kautta:

Kansalaisen terveyspalvelu

 

Rokotuspaikka on Nokian terveyskeskus, Vihnuskatu 3. Ilmoittaudu sisääntuloaulassa automaatilla. Muista ottaa KELA-kortti mukaan. Rokotuskäynti on nopea, valmistaudu pukemalla helposti riisuttava paita tai esimerkiksi T-paita, jonka hiha on helppo kääriä. Näin vältetään turhaa ruuhkautumista.

Suosittelemme maskin käyttöä koko rokotuskäynnin ajan.

 

Rokotuksia annetaan myös sairaanhoitajien normaalien vastaanottokäyntien yhteydessä, sekä kotihoidossa että asumispalveluyksiköissä.