Hoitotarvikejakelu

Jos olet oikeutettu maksuttomiin hoitotarvikkeisiin, tilaa hoitotarvikkeet (kolmen kuukauden tarve kerrallaan ja haavahoidoissa yhden kuukauden tarve kerrallaan) ensisijaisesti sähköisellä tilauslomakkeella tai toimita tilaus jakelupisteelle palveluaikana. Hoitotarvikkeisiin liittyvistä asioista voit tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse palveluaikana.

Hoitotarvikejakelun puhelinneuvonta

Hoitotarviketilaukset ja neuvonta. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Voit jäädä odottamaan sulkematta puhelinta tai asettaa takaisinsoiton.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-13:00

Hoitotarvikejakelun palvelupiste

Hoitotarvikkeiden jakelupiste.

Osoitteet

Maununkatu 10
37100 Nokia

Palveluajat

Tiistai:  14:00-17:00
Torstai:  08:00-10:00

Hoitotarvikkeiden tilauslomake

Hoitotarvikkeet voit tilata sähköisellä lomakkeella. Tee hoitotarviketilaus vähintään kolme viikkoa ennen tarvetta, jotta voimme turvata tuotteiden saatavuuden.

Tabletti- ja pistoshoidossa olevat diabeetikot voivat hakea ilman erillistä tilausta kolmen kuukauden tarpeen verensokeriliuskoja, insuliinikynän neuloja ja lansetteja.

Hoitotarvikkeiden nouto

Omahoitotarvikkeet voit noutaa keskitetysti hoitotarvikejakelupisteestä sen aukioloaikana. Erikseen sovittaessa tarvikkeet voi noutaa myös noutolokerikosta. Osaan tuotteista voidaan tehdä kotiinkuljetussopimus, jolloin tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kotisairaanhoidon kautta tilattavat tuotteet toimitetaan kotikäyntien yhteydessä.

Kenelle hoitotarvikejakelu on tarkoitettu?

Olet oikeutettu maksuttomiin hoitotarvikkeisiin, jos

  • sinulla on lääketieteellisin perustein todettu pitkäaikainen vähintään kolme kuukautta kestänyt sairaus
  • hoidon tarve on pitkäkestoista
  • hoitotarvikkeiden tarve on pysyvä (esim. avanne).

Hoitotarvikkeiden saannista päättää lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Huomioithan, että jos olet saanut lähetteen hoitotarvikkeisiin erikoissairaanhoidosta, sinun tulee olla yhteydessä omahoitajaasi mahdollisimman pian lähetteen saamisesta. Omahoitaja laatii kanssasi hoitotarvikejakelua koskevan suunnitelman, jotta hoitotarvikejakelu voidaan käynnistää sujuvasti.