Hoitotarvikejakelu

Poikkeukselliset aukioloajat joulun ja vuodenvaihteen aikaan. Hoitotarvikejakelu on avoinna 31.12. klo 13-15. Muuten hoitotarvikejakelu on suljettuna viikon 52 ja seuraavan kerran avoinna 2.1.2020.

Hoitotarvikejakelu

Olet oikeutettu maksuttomiin hoitotarvikkeisiin, mikäli sinulla lääketieteellisin perustein todettu pitkäaikainen sairaus, joka on kestänyt vähintään kolme kuukautta. Jakelu voidaan aloittaa myös välittömästi, mikäli asiakkaan hoidon tarve on pitkäkestoista tai hoitotarvikkeiden tarve on pysyvä (esim. avanne). Hoitotarvikkeiden saannista päättää lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.
Voit tilata hoitotarvikkeet (kolmen kuukauden tarve kerrallaan) sähköisellä tilauslomakkeella tai puhelimitse hoitotarvikejakelun palveluaikana. Hoitotarviketilaus tulee tehdä vähintään kolme viikkoa ennen tarvetta, jotta voimme turvata tuotteiden saatavuuden. Hoitotarviketilaukset käsitellään ja tilaukset lähtevät eteenpäin tiistaisin, tuotteita toimitetaan kerran viikossa saatavuuden mukaisesti.
Tabletti- ja pistoshoidossa olevat diabeetikot voivat hakea ilman erillistä tilausta kolmen kuukauden tarpeen verensokeriliuskoja, insuliinikynän neuloja ja lansetteja.
Omahoitotarvikkeiden jakelu tapahtuu keskitetysti hoitotarvikejakelupisteestä sen aukioloaikana. Osaan tuotteista voidaan tehdä kotiinkuljetussopimus, jolloin tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Kotisairaanhoidon kautta tilattavat tuotteet toimitetaan kotikäyntien yhteydessä.
Huomioithan, että jos olet saanut lähetteen hoitotarvikkeisiin erikoissairaanhoidosta, sinun tulee olla yhteydessä omahoitajaasi mahdollisimman pian lähetteen saamisesta. Omahoitajan laatii kanssasi hoitotarvikejakelua koskevan suunnitelman, jotta hoitotarvikejakelu voidaan käynnistää sujuvasti.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Olet oikeutettu maksuttomiin hoitotarvikkeisiin, mikäli sinulla lääketieteellisin perustein todettu, vähintään kolme kuukautta kestänyt pitkäaikainen sairaus.

Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelun puhelinneuvonta

Hoitotarvikejakelun puhelinneuvonta

Hoitotarviketilaukset ja neuvonta.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Tiistai 12:00-13:00
Torstai 11:00-12:00