Ajanvaraus

Huomioithan, että moniin palveluihimme voit varata ajan sähköisesti. Löydät sähköiset yhteydenottokanavamme terveyspalveluiden sähköinen asiointi -sivulta. Tältä sivulta löydät ajanvarauksen puhelinyhteystiedot ja palveluajat.

Korona-epidemian vuoksi terveyspalveluiden toimintaan on tehty muutoksia. Katso tietoa muutoksista osoitteesta:

https://www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/koronavirus-ajankohtaista-tietoa-ja-ohjeita/vaikutukset-terveyspalveluihin/

Ajankohtaista tietoa koronarokotteista saat kuuntelemalla tiedotteen numerosta 03 5652 1150. Seuraavista puhelinnumeroista ei anneta aikoja koronarokotuksiin.

Kiireetön vastaanotto

Jos sinulla kiireetön hoidon tarve, ota yhteyttä hoidon tarpeen arviointi- ja ajanvarausnumeroomme. Jätäthän järjestelmään vain yhden takaisinsoittopyynnön tai sähköisen yhteydenottopyynnön.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Kiirevastaanotto

Jos sinulla kiireellinen hoidon tarve, voit ottaa yhteyttä hoidon tarpeen arviointi- ja ajanvarausnumeroomme. Jos puheluusi ei heti vastata, voit jäädä jonottamaan tai jättää takaisinsoittopyynnön. Kiireellisestä hoitoa koskevassa asiassa vastaamme takaisinsoittopyyntöösi mahdollisimman pian. Huomioithan, että kiireellisen hoidon tarpeen arviointilinjalta ei uusita reseptejä tai varata lääkäriaikoja. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, hakeudu suoraan kiirevastaanotolle, jossa hoidon tarve arvioidaan.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-20:00
Lauantai-Sunnuntai:  09:00-20:00

Kuulovammaisten yhteydenotto lääkäriin ja hoitajalle

Kiireettömissä asioissa ota yhteyttä kansalaisen terveyspalvelun viestillä. Kansalaisen terveyspalvelu löytyy osoitteesta nokia.terveytesi.fi . Kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa ota yhteyttä tekstiviestipalvelun kautta. Aloita viesti sanoilla "Kuulovammaisen kiirevastaanotto" ja sen jälkeen lisää viestiin asiasi ja yhteystietosi.

Verkkoasiointi 

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-20:00
Lauantai-Sunnuntai:  09:00-20:00

Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Ajanvaraus keskitetysti kaikkiin toimipisteisiin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Voit jäädä odottamaan sulkematta puhelinta tai asettaa takaisinsoiton. Voit saada tekstiviestimuistutuksen matkapuhelimeesi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muistutusviesti lähetetään, jos olet ajanvarauksen yhteydessä kertonut haluavasi muistutuksen ja antanut matkapuhelinnumerosi. Kyseessä on lisäpalvelu, joka ei vapauta vastuusta perua vastaanottoaikaasi, mikäli et pääse varattuna ajankohtana. Kiireettömissä asioissa toivomme soittoa klo 10 jälkeen jotta voimme hoitaa kiireelliset puhelut ensin aamuisin.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-15:00

Röntgen

Nokian terveyskeskuksen röntgen, ajanvarausnumero.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Diabeteshoitaja

Diabeteshoitajien ajanvaraus- ja neuvontapuhelin. Jos puheluusi ei heti vastata, voit jättää takaisinsoittopyynnön.

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Fysioterapia ajanvaraus- ja neuvontapuhelin

Fysioterapian neuvonta- ja ajanvarauspuhelin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, joka on avoinna arkisin klo 8-9.30. Soitamme sinulle takaisin saman päivän aikana.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-09:30

Muistihoitaja

Muistihoitajan puhelinpalvelu palvelee ensisijaisesti takaisinsoittopalveluna palveluaikana. Mikäli et halua jättää takaisinsoittopyyntöä, voit soittaa arkisin klo 11-12 välisenä aikana, jolloin voit jäädä puhelujonoon ja muistihoitaja vastaa puheluihin saapumisjärjestyksessä.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Aikuisneuvola ja rokotukset

Aikuisneuvolan ja rokotuspalveluiden puhelin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Puhelinnumerot

Takaisinsoittopalvelu:  035 652 1204

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-11:00