Ajanvaraus

Huomioithan, että moniin palveluihimme voit varata ajan sähköisesti. Löydät sähköiset yhteydenottokanavamme terveyspalveluiden sähköinen asiointi -sivulta. Tältä sivulta löydät ajanvarauksen puhelinyhteystiedot ja palveluajat.

Korona-epidemian vuoksi terveyspalveluiden toimintaan on tehty muutoksia. Katso tietoa muutoksista osoitteesta:

https://www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/koronavirus-ajankohtaista-tietoa-ja-ohjeita/vaikutukset-terveyspalveluihin/

Kiireetön vastaanotto

Jos sinulla kiireetön hoidon tarve, ota yhteyttä hoidon tarpeen arviointi- ja ajanvarausnumeroomme. Kiireettömiin takaisinsoittoihin vastataan viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa. Jätäthän järjestelmään vain yhden takaisinsoittopyynnön tai sähköisen yhteydenottopyynnön.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Kiirevastaanotto

Jos sinulla kiireellinen hoidon tarve, voit ottaa yhteyttä hoidon tarpeen arviointi- ja ajanvarausnumeroomme. Jos puheluusi ei heti vastata, voit jäädä jonottamaan tai jättää takaisinsoittopyynnön. Kiireellisestä hoitoa koskevassa asiassa vastaamme takaisinsoittopyyntöösi mahdollisimman pian. Huomioithan, että kiireellisen hoidon tarpeen arviointilinjalta ei uusita reseptejä tai varata lääkäriaikoja. Jos tarvitset kiireellistä hoitoa, hakeudu suoraan kiirevastaanotolle, jossa hoidon tarve arvioidaan.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-20:00
Lauantai-Sunnuntai:  09:00-20:00

Kuulovammaisten yhteydenotto lääkäriin ja hoitajalle

Ota yhteyttä tekstiviestipalvelun kautta. Kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa aloita viesti sanoilla "Kuulovammaisen kiirevastaanotto" ja sen jälkeen lisää viestiin asiasi ja yhteystietosi. Kiireettömissä asioissa aloita viesti sanoilla "Kuulovammaisen tekstiviestipalvelu" ja sen jälkeen lisää viestiin asiasi ja yhteystietosi.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-20:00
Lauantai-Sunnuntai:  09:00-20:00

Suun terveydenhuollon ajanvaraus

Ajanvaraus keskitetysti kaikkiin toimipisteisiin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Voit jäädä odottamaan sulkematta puhelinta tai asettaa takaisinsoiton. Voit saada tekstiviestimuistutuksen matkapuhelimeesi 24 tuntia ennen varattua aikaa. Muistutusviesti lähetetään, jos olet ajanvarauksen yhteydessä kertonut haluavasi muistutuksen ja antanut matkapuhelinnumerosi. Kyseessä on lisäpalvelu, joka ei vapauta vastuusta perua vastaanottoaikaasi, mikäli et pääse varattuna ajankohtana.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-15:00

Röntgen palvelupuhelin

Nokian terveyskeskuksen röntgen, palvelunumero.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-15:00

Diabeteshoitaja

Diabeteshoitajien ajanvaraus- ja neuvontapuhelin. Jos puheluusi ei heti vastata, voit jättää takaisinsoittopyynnön.

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Fysioterapia ajanvaraus- ja neuvontapuhelin

Fysioterapian neuvonta- ja ajanvarauspuhelin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, joka on avoinna arkisin klo 8-9.30. Soitamme sinulle takaisin saman päivän aikana.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-09:30

Muistihoitaja

Muistihoitajan puhelinpalvelu palvelee ensisijaisesti takaisinsoittopalveluna palveluaikana. Mikäli et halua jättää takaisinsoittopyyntöä, voit soittaa arkisin klo 11-12 välisenä aikana, jolloin voit jäädä puhelujonoon ja muistihoitaja vastaa puheluihin saapumisjärjestyksessä.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-14:00

Rokotuspalveluiden puhelin

Rokotuspalveluiden puhelin. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Puhelinnumerot

Takaisinsoittopalvelu:  035 652 1204

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-11:00