Sydänhoitaja ja -fysioterapeutti

Sydänohjausvastaanotolla toimii sydänhoitajan ja sydänfysioterapeutin vastaanotto sydänpotilaille. Sydänpotilaana sinulla on mahdollisuus saada ohjausta sydänsairauteesi liittyvissä asioissa. Sydänohjausvastaanotolle sinun on mahdollisuus hakeutua, kun sinulla on todettu sepelvaltimo-valtimotautikohtaus, olet sairastanut sydäninfarktin, olet ollut pallolaajennustoimenpiteessä tai sydänoperaatiossa. Sinulla on todettu sydämenvajaatoiminta tai sydämen rytmihäiriö.

Kutsumme sinut vastaanotolle sydänsairaalan lähetteellä, omalääkärisi tai lähikardiologin suosituksen perusteella. Sydänohjauksessa saat tietoa sairaudestasi, sairautesi hoidosta ja kuntoutusvaihto-ehdoista, sydänterveyttä edistävistä elämäntapamuutoksista ja vertais- ja ryhmätoiminnasta.
Tulppa-avokuntoutusryhmä on tarkoitettu uusille sepelvaltimotautipotilaille, joille on tehty pallolaajennustoimenpide tai ohitusleikkaus. Tulpparyhmästä saat tietoa sydänohjaus-vastaanottokäynnin yhteydessä sydänhoitajalta ja sydänsairaalan kuntoutussuunnittelijalta. Voit myös itse tiedustella osallistumismahdollisuudesta. Ryhmä alkaa kaksi kertaa vuodessa tammi- ja syyskuussa.

Sydän potilaiden keskustelutyhmä on tarkoitettu uusille ja vanhoille sydänpotilaille ja heidän läheisilleen. Nokian uutisten menoinfo-palstalla ilmoitetaan keskusteluryhmän kokoontumisajat. Ryhmässä on mahdollisuus tavata sydänhoitaja ja Nokian sydän yhdistyksen vertaistukihenkilöitä.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Palvelun saamiseksi tarvitset sydänsairaalan, omalääkärin tai lähikardiologin suosituksen.

Palvelun maksullisuus 

Maksullinen

Nokian terveyskeskus

Osoitteet

Maununkatu 12
37100 NOKIA