Työikäisten sosiaalityö

Työikäisten sosiaalipalvelut sisältää täysi-ikäisten asiakkaiden kanssa tehtävän kuntouttavan ja suunnitelmallisen sosiaalityön.

Sosiaalityö koostuu työikäisille suunnatuista palveluista:

- palvelutarpeen arvioinnista
- suunnitelmallisesta ja kuntouttavasta sosiaalityöstä erilaisissa arkielämän vaikeuksissa ja elämän kriisitilanteissa kuten köyhyys, työttömyys, päihdeongelmat, parisuhdeväkivalta
- täydentävästä ja ehkäisevästä toimeentulotuesta
- ohjaamisesta muun sosiaaliturvan piiriin
- työllistymistä edistävistä palveluista
- kuntouttavasta työtoiminnasta

Sosiaalityön tavoitteena on tukea työikäisten sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä sekä omatoimista suoriutumista. Pääpaino on nuorten työttömien aikuisten ja pitkäaikaisasiakkaiden kanssa tehtävässä suunnitelmallisessa, kuntouttavassa ja aktivoivassa sosiaalityössä. Työtä tekevät sosiaalityöntekijät, sosiaaliohjaaja, palveluohjaaja ja AAPO-ohjaajat.

Asiakkaan asioissa tehdään palvelutarpeenarviointi ja tarvittaessa asiakassuunnitelma. Yhteistyötä tehdään tarpeen mukaan asiakkaan muiden palvelujen, kuten työ- ja elinkeinotoimiston, työllisyyspalveluiden ja terveystoimen kanssa.

Sosiaalitoimiston osoite ja aukioloajat.

Osoitteet

Harjukatu 21
37100 NOKIA
Virastotalon 1. kerroksessa sijaitseva perusturvakeskuksen asiakaspalvelupiste on avoinna klo 9-11 sekä 12 -15, puhelinpäivystys toimii klo 8-15.30

Palveluajat

Aukioloajat (Virastotalon ovet avoinna klo 9-15)
Maanantai-Perjantai 08:00-16:00

Puhelinnumerot