Psykologipalvelut alle kouluikäisten lasten perheille

Perhekeskus palvelee 12.7.2018 asti (yhteydenotot puh. 050 395 8991). Kesäsulku on 13.7.-29.7.2018. Vastaanottoajat ja puhelinpäivystys aukeavat 30.7.2018

Psykologipalvelut

Psykologin puoleen voit kääntyä, mikäli raskauteen tai synnytykseen liittyvät seikat askarruttavat mieltäsi, perheesi on kohdannut surua tai elämänmuutoksia, kaipaat tukea kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä, olet huolissasi lapsesi kehityksestä ja käyttäytymisestä, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen liittyy huolta tai parisuhdeasiat ja oma jaksamisesi vanhempana huolettavat. Psykologien työmuotoihin kuuluvat keskustelu- ja tukikäynnit, terapeuttiset hoitokäynnit, psykologiset tutkimukset, puhelinneuvonta ja verkostoyhteistyö. Palveluita saat virka-aikaan ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti vanhempien kanssa työskentelemällä. Erillistä lähetettä ei tarvita, voit olla suoraan yhteydessä työntekijöihin puhelinajalla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Psykologit tarjoavat palveluja lasta odottaville ja alle kouluikäisten lasten perheille.

Toimi näin

Päivystysnumero 050 3958877 palvelee asiakkaita ja viranomaisia jokaisena arkipäivänä klo 10-12.
Numerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille. Nettisivuilla olevat työntekijäkohtaiset puhelinnumerot sekä varsinaiset puhelinajat poistuvat kokeilun ajaksi.

Ajanvarauskysymyksissä tai aikojen siirtämisissä auttaa edelleen toimiston numero, joka vastaa arkisin klo 8-11.

Perhekeskus

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten, nuorten ja aikuisten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie 25 E
37100 NOKIA
1. krs

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 08:00-16:00