Psykologipalvelut alle kouluikäisten lasten perheille

Psykologipalvelut alle kouluikäisten lasten perheille

Psykologin puoleen voit kääntyä, mikäli raskauteen tai synnytykseen liittyvät seikat askarruttavat mieltäsi, perheesi on kohdannut surua tai elämänmuutoksia, kaipaat tukea kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä, olet huolissasi lapsesi kehityksestä ja käyttäytymisestä, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen liittyy huolta tai parisuhdeasiat ja oma jaksamisesi vanhempana huolettavat. Psykologien työmuotoihin kuuluvat keskustelu- ja tukikäynnit, terapeuttiset hoitokäynnit, psykologiset tutkimukset, puhelinneuvonta ja verkostoyhteistyö. Palveluita saat virka-aikaan ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti vanhempien kanssa työskentelemällä. Erillistä lähetettä ei tarvita.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Psykologit tarjoavat palveluja lasta odottaville ja alle kouluikäisten lasten perheille.

Toimi näin

Ohjaus- ja neuvontanumero palvelee asiakkaita ja viranomaisia jokaisena arkipäivänä klo 10-12.
Numerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille.

Ajanvarauskysymyksissä tai aikojen siirtämisissä auttaa edelleen toimiston numero, joka vastaa arkisin klo 8-11 ja 12-14.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Perhekeskuksen ohjaus- ja neuvontanumero

Perhekeskuksen ohjaus- ja neuvontanumerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille.

Puhelinnumerot

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  10:00-12:00

Perhekeskus

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten ja nuorten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie 25 F 1
37100 Nokia

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-16:00