Psykologipalvelut alle kouluikäisten lasten perheille

Psykologipalvelut

Psykologin puoleen voit kääntyä, mikäli raskauteen tai synnytykseen liittyvät seikat askarruttavat mieltäsi, perheesi on kohdannut surua tai elämänmuutoksia, kaipaat tukea kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä, olet huolissasi lapsesi kehityksestä ja käyttäytymisestä, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen liittyy huolta tai parisuhdeasiat ja oma jaksamisesi vanhempana huolettavat. Psykologien työmuotoihin kuuluvat keskustelu- ja tukikäynnit, terapeuttiset hoitokäynnit, psykologiset tutkimukset, puhelinneuvonta ja verkostoyhteistyö. Palveluita saat virka-aikaan ja työskentely tapahtuu pääsääntöisesti vanhempien kanssa työskentelemällä. Erillistä lähetettä ei tarvita, voit olla suoraan yhteydessä työntekijöihin puhelinajalla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu

Psykologit tarjoavat palveluja lasta odottaville ja alle kouluikäisten lasten perheille.

Toimi näin

Voit olla työntekijöihin yhteydessä puhelinajalla pääsääntöisesti ma- pe klo 12-12:30, tai soittamalla perhekeskuksen toimistoon ma-pe klo 8-11. Viranomaisilta toivotaan lähetettä.

Perhekeskus

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten, nuorten ja aikuisten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie
37100 NOKIA
1. krs

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 08:00-16:00