Nuorten mielenterveyspalvelut

Nuorisotiimin puoleen voit kääntyä, mikäli tarvitset tukea nuoren psyykkisiin vaikeuksiin, elämänkriiseihin
kasvatuksellisiin kysymyksiin, kasvun ja kehityksen pulmiin, ristiriitoihin sosiaalisissa suhteissa tai vanhemmuuden haasteisiin. Nuorisotiimissä työskennellään yksilö-, pari-, perhe- ja verkostotasolla. Työmuotoja ovat muun muassa ohjaus ja neuvonta, terapeuttiset keskustelu- ja tukikäynnit sekä psykologiset tutkimukset. Perheenjäsenten ja tukiverkoston mukana olo auttaa hoidon onnistumista. Työskentely alkaa nuoren ja perheen tilanteen selvittelyllä sekä hoidon ja tuen tarpeen arvioinnilla. Palveluita saat virka-aikaan. Erillistä lähetettä ei tarvita, voit olla suoraan yhteydessä nuorisotiimin työntekijöihin puhelinajalla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Nuorisotiimin palvelut ovat 13 – 17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen.

Toimi näin

Päivystysnumero 050 3958877 palvelee asiakkaita ja viranomaisia jokaisena arkipäivänä klo 10-12.
Numerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille. Nettisivuilla olevat työntekijäkohtaiset puhelinnumerot sekä varsinaiset puhelinajat poistuvat kokeilun ajaksi.

Ajanvarauskysymyksissä tai aikojen siirtämisissä auttaa edelleen toimiston numero, joka vastaa arkisin klo 8-11.

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten, nuorten ja aikuisten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie 25 E
37100 NOKIA
1. krs

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 08:00-16:00

Perhekeskuksen chat-palvelu on käytettävissäsi 12.11. alkaen ma-ti klo 12-13. Chat toimii alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheiden asioissa ohjaus- ja neuvontapisteenä. Asiakasilmoittautuminen Perhekeskukseen tulee edelleen tehdä puhelimitse (puh. 050 395 8877) tai lähetteellä.