Kasvatus- ja perheneuvonta

Perheneuvolasta saat apua silloin, kun sinulla herää huolta lapsen kehitykseen tai psyykkiseen kasvuun liittyen. Lisäksi apua on tarjolla perheen elämäntilanteiden kriiseihin, vanhemmuuteen tai perheen aikuisten parisuhteeseen. Työskentely perheen, vanhempien tai lapsen asioissa voi olla tutkimuksellista selvittelyä ja kuntoutuksen suunnittelua tai terapeuttista työskentelyä vastaanotolla. Palveluita saat virka-aikaan ja työskentely voi tapahtua perhekäynnein tai aikuisten tai lasten omien käyntien kautta. Erillistä lähetettä ei tarvita.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Perheneuvolan palvelut ovat 7-12-vuotialle lapsille ja heidän perheilleen.

Toimi näin

Ohjaus- ja neuvontanumero palvelee asiakkaita ja viranomaisia jokaisena arkipäivänä klo 10-12.
Numerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille.

Ajanvarauskysymyksissä tai aikojen siirtämisissä auttaa edelleen toimiston numero, joka vastaa arkisin klo 8-11 ja 12-14.

Palvelun maksullisuus 

Maksuton

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten ja nuorten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie 25 F 1
37100 Nokia

Palveluajat

Maanantai-Perjantai:  08:00-16:00