Kasvatus- ja perheneuvonta

Perheneuvolasta saat apua silloin, kun sinulla herää huolta lapsen kehitykseen tai psyykkiseen kasvuun liittyen. Lisäksi apua on tarjolla perheen elämäntilanteiden kriiseihin, vanhemmuuteen tai perheen aikuisten parisuhteeseen. Työskentely perheen, vanhempien tai lapsen asioissa voi olla tutkimuksellista selvittelyä ja kuntoutuksen suunnittelua tai terapeuttista työskentelyä vastaanotolla. Palveluita saat virka-aikaan ja työskentely voi tapahtua perhekäynnein tai aikuisten tai lasten omien käyntien kautta. Erillistä lähetettä ei tarvita, voit olla suoraan yhteydessä perheneuvolan työntekijöihin puhelinajalla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Perheneuvolan palvelut ovat 7-12-vuotialle lapsille ja heidän perheilleen.

Toimi näin

Päivystysnumero 050 3958877 palvelee asiakkaita ja viranomaisia jokaisena arkipäivänä klo 10-12.
Numerosta voi tiedustella asiakkuuden etenemistä tai muuta lähetteeseen liittyvää, voi ilmoittautua asiakkuuteen, voi kysyä palveluohjausta tai muuta ohjausta tai neuvontaa perheen tilanteeseen liittyen. Tähän numeroon voi myös jättää soittopyyntöjä työntekijöille. Nettisivuilla olevat työntekijäkohtaiset puhelinnumerot sekä varsinaiset puhelinajat poistuvat kokeilun ajaksi.

Ajanvarauskysymyksissä tai aikojen siirtämisissä auttaa edelleen toimiston numero, joka vastaa arkisin klo 8-11.

Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten, nuorten ja aikuisten puheterapiapalvelut sekä perheneuvolan ja nuorisotiimin palvelut.

Osoitteet

Nokianvaltatie 25 E
37100 NOKIA
1. krs

Palveluajat

Maanantai-Perjantai 08:00-16:00

Perhekeskuksen chat-palvelu on käytettävissäsi 12.11. alkaen ma-ti klo 12-13. Chat toimii alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheiden asioissa ohjaus- ja neuvontapisteenä. Asiakasilmoittautuminen Perhekeskukseen tulee edelleen tehdä puhelimitse (puh. 050 395 8877) tai lähetteellä.