Perheneuvola

Perheneuvolassa tuetaan perheitä lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä kysymyksissä, perheen vuorovaikutuspulmissa, vanhemmuuden ja parisuhteen kysymyksissä sekä kun perheesi on kohdannut elämänmuutoksia. Perheneuvolasta saat myös tukea silloin, kun raskauteen tai synnytykseen liittyvät seikat askarruttavat mieltäsi. Perheneuvolan työskentelymuotoihin kuuluvat ohjaus ja neuvonta, lasten tutkimukselliset selvittelyt ja kuntoutuksen suunnittelu sekä hoidollinen työskentely. Perheneuvola tarjoaa myös perheasioiden sovittelua. Perheneuvolatiimiimme kuuluu lastenpsykiatri, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Palvelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Kenelle palvelu on tarkoitettu ja millä ehdoin

Perheneuvolan palvelut on tarkoitettu 0-12-vuotiaille nokialaisille lapsille ja vanhemmille. Parisuhteen tuen ja perheasioiden sovittelun osalta palveluita tarjotaan kaikille alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten vanhemmille.

Toimi näin

7.3.2022 lähtien perheneuvolaan ohjaudutaan lapsiperheiden palveluohjauksen kautta.

Mikäli olet jo asiakkaana perheneuvolassa, voit olla yhteydessä suoraan omaan työntekijääsi tai jättää työntekijällesi soittopyynnön toimistoon.

Perheneuvola on osa lasten ja nuorten psykososiaalisia palveluita.

 

Osoitteet                    Nokianvaltatie 25 F 1, 37100 Nokia

Palveluajat                Maanantai-Perjantai:  08:00-16:00