Etäasiointi chat

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Äitiys- ja lastenneuvoloiden chat-palvelu on käytettävissäsi  ke klo 12.30-13.30. Voit saada yleisluonteisia neuvoja äitiys- ja lastenneuvolaan liittyvissä asioissa. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa neuvolaan. Chatissa vastaajina toimivat neuvoloiden terveydenhoitajat, ja heidän kanssaan kuka tahansa voi keskustella raskauteen ja alle 6-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Perhetyön chat-palvelu on käytettävissäsi  ti klo 10-12. Voit saada yleisluonteista neuvontaa ja ohjausta lapsiperhearkeesi. Vastaajina toimivat perhetyön perhe- ja sosiaaliohjaajat. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata tapaamis- tai kotikäyntiaikoja perhetyöhön.

Perheoikeudellisten palveluiden chat on käytettävissäsi ti ja to klo 11-12. Voit saada yleisluontoisia neuvoja perheoikeudellisiin asioihin kuten sopimusasioiden hoitamiseen tai sopimusten sisältöihin sekä muuhun eroauttamiseen liittyen. Asiointi chatissa on nimetöntä tietoturvasyistä. Älä laita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja.

 

Yllättävät poissaolot saattavat aiheuttaa chatin tilapäisen sulkemisen.

 

Chat-asiakaspalvelun vihreän kuvakkeen löydät tämän sivun oikeasta alakulmasta ”Asiakaspalvelu”.