Etäasiointi chat

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Äitiys- ja lastenneuvoloiden chat-palvelu on käytettävissäsi  ke klo 12.30-13.30. Voit saada yleisluonteisia neuvoja äitiys- ja lastenneuvolaan liittyvissä asioissa. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa neuvolaan. Chatissa vastaajina toimivat neuvoloiden terveydenhoitajat, ja heidän kanssaan kuka tahansa voi keskustella raskauteen ja alle 6-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Perhetyön chat-palvelu on käytettävissäsi  ti klo 10-12. Voit saada yleisluonteista neuvontaa ja ohjausta lapsiperhearkeesi. Vastaajina toimivat perhetyön perhe- ja sosiaaliohjaajat. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata tapaamis- tai kotikäyntiaikoja perhetyöhön.

Perheoikeudellisten palveluiden chat on käytettävissäsi ti ja to klo 11-12. Voit saada yleisluontoisia neuvoja perheoikeudellisiin asioihin kuten sopimusasioiden hoitamiseen tai sopimusten sisältöihin sekä muuhun eroauttamiseen liittyen. Asiointi chatissa on nimetöntä tietoturvasyistä. Älä laita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja.

Perhekeskuksen chat-palvelu on apuna, jos perheessäsi tai parisuhteessasi pulmia, joiden ratkaisuun kaipaisit apua tai jos olet huolissasi lapsesi käyttäytymisestä tai hyvinvoinnista.

 

Yllättävät poissaolot saattavat aiheuttaa chatin tilapäisen sulkemisen.

 

Chat-asiakaspalvelun vihreän kuvakkeen löydät tämän sivun oikeasta alakulmasta ”Asiakaspalvelu”.