Etäasiointi chat

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

Äitiys- ja lastenneuvoloiden chat-palvelu on käytettävissäsi 28.11. alkaen ke klo 12.30-13.30. Voit saada yleisluonteisia neuvoja äitiys- ja lastenneuvolaan liittyvissä asioissa. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata aikaa neuvolaan. Chatissa vastaajina toimivat neuvoloiden terveydenhoitajat, ja heidän kanssaan kuka tahansa voi keskustella raskauteen ja alle 6-vuotiaiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Perhetyön chat-palvelu on käytettävissäsi 4.12. alkaen ti klo 10-12. Voit saada yleisluonteista neuvontaa ja ohjausta lapsiperhearkeesi. Vastaajina toimivat perhetyön perhe- ja sosiaaliohjaajat. Chatissa ei käytetä henkilötietoja eikä sitä kautta voi varata tapaamis- tai kotikäyntiaikoja perhetyöhön.

Perhekeskuksen chat-palvelu on käytettävissäsi 12.11. alkaen ma-ti klo 12-13. Chat toimii alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheiden asioissa ohjaus- ja neuvontapisteenä. Asiakasilmoittautuminen Perhekeskukseen tulee edelleen tehdä puhelimitse (puh. 050 395 8877) tai lähetteellä.

Koulukuraattorin chat-palvelu on käytettävissäsi 15.11. alkaen to kello 15-16. Voit ottaa yhteyttä anonyymisti mikäli oma, kaverisi tai lapsesi hyvinvointi mietityttää.

Perheoikeudellisten palveluiden chat on käytettävissäsi 4.12. alkaen ti ja to klo 11-12. Voit saada yleisluontoisia neuvoja perheoikeudellisiin asioihin kuten sopimusasioiden hoitamiseen tai sopimusten sisältöihin sekä muuhun eroauttamiseen liittyen. Asiointi chatissa on nimetöntä tietoturvasyistä. Älä laita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja.

Työikäisten palvelut

Työikäisten sosiaalityön chat on käytettävissäsi 3.12. alkaen ma-ti klo 9-13. Voit saada yleisluontoisia neuvoja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi sosiaaliturvasta, paikallisesta palvelujärjestelmästä tai yhteistyöverkostoista. Asiointi chatissa on nimetöntä tietoturvasyistä. Älä laita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja. Kysymyksiisi vastaa työikäisten sosiaalityön palveluohjaaja.

AAPO-ohjauksen eli nuorten palvelun chat on käytettävissäsi 4.12. alkaen ti klo 14-15. Voit saada neuvoja palveluihin hakeutumisesta, asunnon etsimisestä, työ- ja opiskeluasioista tai muusta itseäsi mietityttävästä asiasta. Vastaajina toimivat Aapo-ohjaajat. Asiointi chatissa on nimetöntä tietoturvasyistä. Älä laita chattiin henkilötunnusta tai luottamuksellisia tietoja.

 

Yllättävät poissaolot saattavat aiheuttaa chatin tilapäisen sulkemisen.

 

Chat-asiakaspalvelun vihreän kuvakkeen löydät tämän sivun oikeasta alakulmasta.

Chat-ohjeet voit halutessasi katsoa tästä.