Lastenneuvolan sähköinen ajanvaraus

* Voit varata lastenneuvolaan ajan sähköisesti 1-, 2-, 3- ja 5-vuotistarkastukseen, 0-7 -vuotiaan lapsen influenssarokotukseen tai 5-11 -vuotiaan lapsen koronarokotukseen.

* Laajoihin terveystarkastuksiin (1,5v ja 4v) aika varataan soittamalla neuvolaan, koska tarkastukseen kuuluu etukäteen täytettävät esitietokaavakkeet,varhaiskasvatuksen palaute ja erillinen lääkärintarkastus.

* Mikäli olette muuttaneet Nokialle ja lapsesi on tulossa ensimmäistä kertaa Nokian neuvolan asiakkaaksi, varaathan ajan soittamalla neuvolaan p. 040-133 4344 ma-pe klo 8-11

Kaikki lasten neuvolat sijaitsevat osoitteessa Pinsiöntie 46.

Terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus

Voit varata ajan sähköisesti sekä tarkistaa tai perua varattuja vastaanottoaikoja.

Verkkoasiointi 

Lapsi siirtyy kouluterveydenhuollon asiakkaaksi 6v-tarkastuksesta alkaen, koska esiopetusvuonna hän on oikeutettu oppilashuollon  palveluihin.

6v-terveystarkastukseen aika varataan soittamalla lähikoulun terveydenhoitajalle tai sähköisen ajanvarauksen kautta. Käynnillä lapsen kasvua seurataan mittaamalla pituus ja paino sekä tehostetaan rokotuksia (MPR ja tarvittaessa vesirokkorokotteet).

Tavoitat kouluhoitajat parhaiten aamuisin tai iltapäivisin, voit myös lähettää tekstiviestillä soittopyynnön ajan varaamisesta.

6v-terveystarkastuksia tehdään pääosin seuraavilla kouluilla:

  • Alhoniityn koulu: Alhoniityn ja Linnavuoren kouluun tulevat lapset
  • Harjuniityn koulu: Harjuniityn kouluun tulevat lapset
  • Kankaantaan koulu: Kankaantaan ja Vahalahden kouluun tulevat lapset
  • Koskenmäen koulu: Koskenmäen ja Tervasuon kouluun tulevat lapset
  • Myllyhaan koulu: Myllyhaan,Siuron ja Tottijärven kouluun tulevat lapset
  • Nokian koulu: Nokian, Viholan ja Taivalkunnan kouluun tulevat lapset.

Koulujen loma-aikoina (vk 9, vk 42 ja joulun aika) teemme 6v-terveystarkastuksia keskitetysti ja tällöin ajan voi varata mistä vain koululta, jossa aikoja on vapaana. Mikäli et tiedä, mihin kouluun lapsesi menee, voit varata ajan sähköisesti lähimmältä koululta tai soittaa kouluhoitajalle.

Kouluterveydenhoitajien yhteystiedot löydät täältä