Äitiys- ja lastenneuvolan yhteystiedot

Neuvola sijaitsee osoitteessa Pinsiöntie 46.

Äitiys- ja lastenneuvolan puhelinpalvelut on keskitetty neuvolan aamupuhelimen numeroon p. 040 133 4344, joka palvelee ma-pe klo 8-11.

Aamupuhelimen kautta saat ohjausta ja neuvontaa tai voit varata ajan neuvolaan. Varatun neuvola-ajan voit peruuttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa lähettämällä tekstiviestin aamupuhelimeen. Mikäli aamupuhelin on varattu, voit jättää tekstiviestillä soittopyynnön.

Aamupuhelimen kautta voit jättää soittopyynnön omalle terveydenhoitajallesi. Terveydenhoitajat tavoitat myös sähköpostilla (jotka ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi), sähköpostitiedusteluihin pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa.

 

Mikäli lapsella on jokin akuutti vaiva tai tarvitset sairauden vuoksi lapsellesi lääkäriajan, ota yhteyttä terveyskeskukseen. Myös pienet sairaanhoidolliset toimenpiteet (kuten tikkien poistot) sekä hoitotodistus työnantajalle sairaan lapsen hoidosta hoituu terveyskeskuksen kautta. Terveyskeskuksen yhteystiedot löydät täältä

 

Nokialla neuvolapalvelut on järjestetty tiimimuotoisesti.Tiimissä yksi terveydenhoitaja vastaa pääosin äitiysneuvolakäynneistäsi ja muut hoitajat lastenneuvolasta. Pyrimme järjestämään neuvolakäyntinne niin, että tapaatte perheelle tutun terveydenhoitajan tai hänen poissa ollessaan tiimin toisen terveydenhoitajan, jolloin tulette tutuksi koko tiimin hoitajien kanssa.

Tiimi 1

Äitiysneuvolavastaava Anu Kuparinen

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Tanja Heinonen ja Jasmi Kraft

Tiimi 2

Äitiysneuvolavastaavat Riikka Nissinen ja Saara Inna

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Marjo Laurila ja Saara Inna.

Tiimi 3

Äitiysneuvolavastaava Mira Mäkipää

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Niina Autio ja Terhi Helminen.

 

Siuron neuvolassa toimii terveydenhoitaja Sirpa Lamminsivu ja hän vastaa sekä äitiys- että lastenneuvolasta.

 

Tervetuloa neuvolaan!