Äitiys- ja lastenneuvolan yhteystiedot

Neuvolan sijainti ja yhteydenotto neuvolaan

Neuvola sijaitsee parakkirakennuksessa osoitteessa Pinsiöntie 46.

Tilat ovat samalla tontilla kaupungin vanhan varikkorakennuksen kanssa, kulku neuvolan puolelle on opastettu Taka-Lauttalankadun kautta.  Bussipysäkki on neuvolan välittömässä läheisyydessä ja meillä on hyvin parkkipaikkoja asiakkaita varten suoraan neuvolarakennuksen edessä.

Äitiys- ja lastenneuvolan puhelinpalvelut on keskitetty neuvolan aamupuhelimen numeroon p. 040 133 4344, joka palvelee ma-pe klo 8-11. Maanantaisin 28.9.2020 alkaen neuvolan puhelin palvelee myös iltapäivällä klo 15-16.

Aamupuhelimen kautta saat ohjausta ja neuvontaa tai voit varata ajan neuvolaan. Varatun neuvola-ajan voit peruuttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa lähettämällä tekstiviestin aamupuhelimeen. Mikäli aamupuhelin on varattu, voit jättää tekstiviestillä soittopyynnön.

Aamupuhelimen kautta voit jättää soittopyynnön omalle terveydenhoitajallesi. Terveydenhoitajat tavoitat myös sähköpostilla (jotka ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi), sähköpostitiedusteluihin pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa.

Lääkäriajan varaaminen

Mikäli sinulla tai lapsellasi on jokin akuutti vaiva tai tarvitset  lääkäriajan, ota yhteyttä terveyskeskukseen. Myös pienet sairaanhoidolliset toimenpiteet (kuten tikkien poistot) sekä hoitotodistus työnantajalle sairaan lapsen hoidosta hoituu terveyskeskuksen kautta. Terveyskeskuksen yhteystiedot löydät täältä 

Jos teillä on hengitystieinfektion oireita tai epäilette covid-19-tartuntaa, tomintaohjeet löydätte täältä: Koronavirus – ajankohtaista tietoa ja ohjeita

 

Nokian neuvolan toiminta

Nokialla neuvolapalvelut on järjestetty tiimimuotoisesti. Tiimissä yksi terveydenhoitaja vastaa pääosin äitiysneuvolakäynneistäsi ja muut hoitajat lastenneuvolasta. Pyrimme järjestämään neuvolakäyntinne niin, että tapaatte perheelle tutun terveydenhoitajan tai hänen poissa ollessaan tiimin toisen terveydenhoitajan, jolloin tulette tutuksi koko tiimin hoitajien kanssa.

Tiimi 1

Äitiysneuvolavastaava Anu Kuparinen

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Tanja Heinonen ja Jasmi Kraft

Tiimi 2

Äitiysneuvolavastaava Riikka Nissinen

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Marjo Laurila ja Annika Alvarez

Tiimi 3

Äitiysneuvolavastaava Mira Mäkipää

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Niina Autio ja Terhi Helminen.

 

Siuron neuvolassa toimii terveydenhoitaja Sirpa Lamminsivu ja hän vastaa sekä äitiys- että lastenneuvolasta.

 

Tervetuloa neuvolaan!