Äitiys- ja lastenneuvolan yhteystiedot

Neuvolan sijainti ja yhteydenotto neuvolaan

Neuvola sijaitsee parakkirakennuksessa osoitteessa Pinsiöntie 46.  Bussipysäkki on neuvolan välittömässä läheisyydessä ja meillä on hyvin parkkipaikkoja asiakkaita varten suoraan neuvolarakennuksen edessä.

Tilat ovat samalla tontilla kaupungin vanhan varikkorakennuksen kanssa, kulku neuvolan puolelle on opastettu Taka-Lauttalankadun kautta.

Äitiys- ja lastenneuvolan puhelinpalvelut on keskitetty neuvolan aamupuhelimen numeroon p. 040 133 4344, joka palvelee ma-pe klo 8-11.

Toivomme, että sairastapauksen sattuessa perutte neuvolaan varatun ajan ensisijaisesti tekstiviestillä mahdollisimman hyvissä ajoin, niin voimme vapauttaa tuon ajan  muille neuvola-asiakkaille varattavaksi.

Mikäli aamupuhelin on varattu, voit jättää  takaisinsoittopyynnön.

Aamupuhelimen kautta saat ohjausta ja neuvontaa tai voit varata ajan neuvolaan. Varatun neuvola-ajan voit peruuttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa lähettämällä tekstiviestin aamupuhelimeen. Voit perua varaamasi ajan myös sähköisesti kansalaisen terveyspalvelun kautta.

Aamupuhelimen kautta voit jättää soittopyynnön omalle terveydenhoitajallesi. Terveydenhoitajat tavoitat myös sähköpostilla (jotka ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi), sähköpostitiedusteluihin pyrimme vastaamaan 3 arkipäivän kuluessa.

 

Lääkäriajan varaaminen

Mikäli sinulla tai lapsellasi on jokin akuutti vaiva tai tarvitset  lääkäriajan, ota yhteyttä terveyskeskukseen.  Terveyskeskuksen yhteystiedot löydät täältä 

Jos tarvitset työnantajalle selvityksen sairaan lapsen hoidosta, voit varata ajan hoitajan etävastaanotolle kansalaisen terveyspalvelun kautta HUOM! Ajanvaraus tehdään lapsen nimellä ja ajanvarauksen lisätietokenttään ilmoitetaan etävastaanotolle osallistuvan huoltajan sähköpostiosoite. Hoitaja lähettää ajanvarauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen kutsulinkin etävastaanotolle, kun varattu videovastaanotto on alkamassa.

Jos teillä on hengitystieinfektion oireita tai epäilette covid-19-tartuntaa, toimintaohjeet löydätte täältä: Koronavirus – ajankohtaista tietoa ja ohjeita

 

Nokian neuvolan toiminta

Nokialla neuvolapalvelut on järjestetty tiimimuotoisesti. Tiimissä yksi terveydenhoitaja vastaa pääosin äitiysneuvolakäynneistäsi ja muut hoitajat lastenneuvolasta. Pyrimme järjestämään neuvolakäyntinne niin, että tapaatte perheelle tutun terveydenhoitajan tai hänen poissa ollessaan tiimin toisen terveydenhoitajan, jolloin tulette tutuksi koko tiimin hoitajien kanssa.

Tiimi 1

Äitiysneuvolavastaava Jasmi Kraft

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Tanja Heinonen ja Suvi Mäntymaa.

Tiimi 2

Äitiysneuvolavastaava Hanna Väisänen

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Jaana Suominen ja Elina Raisamo

Tiimi 3

Äitiysneuvolavastaava Mira Mäkipää

Lastenneuvolan vastaavat hoitajat Niina Autio, Terhi Helminen ja Marja Sellgren

 

Tervetuloa neuvolaan!