12 vuotta täyttäneiden rokotukset

Ajankohtainen tilanne: uusia aikoja tarjolla sähköisesti heti, puhelinajanvaraus auki tiistaisin klo 8-14.

Alle 65-vuotiaiden rokotuksissa käytetään Biontech-Pfizerin ja Modernan rokotteita saatavuuden mukaan. Alle 30-vuotiaille miehille annetaan toistaiseksi vain Pfizer-Biontechin rokotetta varotoimena.

Rokotuksia annetaan tulevan syksyn aikana myös Nokian kouluissa 12-15-vuotiaille. Kaupunki tiedottaa tarkemmista koulukohtaisista aikatauluista Wilma-järjestelmän kautta.

2.6. jälkeen 65 vuotta täyttäneille annetaan ensimmäisenä annoksena vain mRNA-rokotteita ja Astra Zeneca -rokotetta tehosterokotuksena. mRNA-rokotuksissa käytetään Biontech-Pfizerin ja Modernan rokotteita saatavuuden mukaan.

65 vuotta täyttänyt voi halutessaan saada tehosterokotuksena mRNA-rokotetta.

Ajanvaraus netissä

Varaa aika rokotukseen netissä: Kansalaisen terveyspalvelu, sähköinen ajanvaraus

HUOM! Mikäli olet tullut tälle sivulle Facebookissa olleen linkin kautta, sähköisen ajanvarauksen linkki (yllä) ei välttämättä toimi. Silloin kannattaa siirtyä selaimelle ja kirjoittaa nettiosoitteeksi nokia.terveytesi.fi jolloin ajanvaraussivusto aukeaa. Vika johtuu yhteensopivuusongelmasta.

Ajanvaraus vaatii tunnistautumisen. Jos nettiajanvarauksessa ei ole tarjolla yhtään aikaa, ovat kaikki rokotusvuorot jo varattuja.

Ohjevideo sähköiseen ajanvaraukseen

Ajanvaraus puhelimitse

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai et käytä nettiä, voit varata ajan rokotukseen puhelimitse. Nokian kaupungin koronarokotusten ajanvarausnumero on 03 5652 1108. Ajanvaraus on avoinna arkisin klo 8-14. Puhelimessa vastaa nauhoite, jos puhelimitse varattavat rokotusajat ovat täynnä.

Tehosterokotusajan vaihtaminen

Jos joudut pakottavasta syystä vaihtamaan tehosterokotusta varten saamasi ajan, sinun täytyy ensin perua alkuperäinen aika. Uuden ajan voit varata vasta lähempänä sitä ajankohtaa, kun ensimmäisestä rokotuksesta on kulunut noin 12 viikkoa. Uusia aikoja avataan varattaviksi noin viikoksi tai kahdeksi kerrallaan.

• Aika perutaan ensisijaisesti sähköisesti: Kansalaisen terveyspalvelu nettiosoitteessa nokia.terveytesi.fi sisäänkirjautumisen jälkeen kohdassa Ajanvaraukset.
  • Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai et voi käyttää nettiä, voit perua rokotuksen rokotusajanvarauksen puhelinpalvelussa 03 5652 1108.

Rokotuspaikka

Rokotukset annetaan uudessa Nuijamiestentien rokotuspisteessä osoitteessa Nuijamiestentie 9. Paikka on tuttu monille nokialaisille entisenä pääkirjaston väistötilana. Rokotuspisteen etuna ovat väljät tilat, laaja pysäköintialue, hyvä saavutettavuus ja esteetön kulku.

Ohjeet rokotukseen tulijalle

• Tule rokotuspisteelle vain terveenä.
  • Saavuthan paikalle sinulle varattuna aikana, korkeintaan 10 minuuttia etuajassa.
  • Käytä kasvomaskia. Desinfioi kädet kun tulet rokotuspaikalle ja kun lähdet pois.
  • Pidä muihin asiakkaisiin turvaväliä vähintään kaksi metriä.
  • Ota mukaan Kela-kortti ja ota se esille jo odottaessasi.
  • Pukeudu väljään vaatteeseen, josta on helppo nostaa hiha ylös.
  • Varaudu, että rokotuksen jälkeen on jäätävä vielä 15 minuutiksi seurantaan rokotuspaikalle.