Koronavirusrokotukset

Koronavirusrokotukset etenevät vaiheittain kansallisen rokotusjärjestyksen mukaisesti. Nokian kaupunki tiedottaa rokotusjärjestelyistä sitä mukaa kun rokotuserien toimitukset varmistuvat.

Koronarokotukseen pääsee vain ajanvarauksella.

Käynnissä olevat rokotukset ja ajan varaaminen

Rokotusten eteneminen Nokialla

THL:n verkkosivut, koronarokotukset Suomessa:
Nokialaisten koronarokotuskattavuus (%) ikäryhmittäin
Nokialaisten koronarokotukset yhteensä

Rokotettava ryhmä Arvioitu aikataulu Tilanne 7.4.2021
Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö 1. vaihe (esim. terveysaseman kiirevastaanotto ja ikäihmisten asumispalveluyksiköiden henkilökunta) aloitettu tammikuussa 1. rokoteannos: valmis
2. rokoteannos: aloitettu
Ikäihmisten asumispalveluyksiköiden asukkaat (mm. Vihnuskoti) aloitettu tammikuussa 1. rokoteannos: valmis
2. rokoteannos: aloitettu
80 vuotta täyttäneet ja heidän omaishoitajansa aloitettu tammikuussa 1. rokoteannos: lähes valmis
2. rokoteannos: aloitus viikolla 15
70-79-vuotiaat ja heidän omaishoitajansa aloitettu maaliskuussa 1. rokoteannos: aloitettu
65-69-vuotiaat aloitus huhtikuussa alkaa viikolla 14
Sairauden vuoksi vakavan koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvat, riskiryhmät 1 ja 2 riskiryhmä 1 aloitettu helmikuussa aloitettu riskiryhmään 1 kuuluvien 18-69-vuotiaiden osalta
Muut 16 vuotta täyttäneet nokialaiset aloitus kevät 2021

Taulukkoa päivitetään viikoittain. Rokotusaikataulu on riippuvainen Nokialle saatavien rokotteiden määrästä.

Rokotuspaikka

Rokotukset annetaan uudessa Nuijamiestentien rokotuspisteessä osoitteessa Nuijamiestentie 9. Paikka on tuttu monille nokialaisille entisenä pääkirjaston väistötilana. Rokotuspisteen etuna ovat väljät tilat, laaja pysäköintialue, hyvä saavutettavuus ja esteetön kulku.

Nuijamiestentien uusi rokotuspiste. Sisäänkäynnissä on heti tarjolla käsidesiä. Etualalla vuoron odotukseen tarkoitettu tuoli. Rokotuslinjastot 1,2 ja 3.

Ohjeet rokotukseen tulijalle

• Tule rokotuspisteelle vain terveenä.
  • Saavuthan paikalle sinulle varattuna aikana, korkeintaan 10 minuuttia etuajassa.
  • Käytä kasvomaskia. Desinfioi kädet kun tulet rokotuspaikalle ja kun lähdet pois.
  • Pidä muihin asiakkaisiin turvaväliä vähintään kaksi metriä.
  • Ota mukaan Kela-kortti ja ota se esille jo odottaessasi.
  • Pukeudu väljään vaatteeseen, josta on helppo nostaa hiha ylös.
  • Varaudu, että rokotuksen jälkeen on jäätävä vielä 15 minuutiksi seurantaan rokotuspaikalle.