Koronaviruksen vaikutukset muihin kaupungin palveluihin ja tilaisuuksiin

Nokian kaupunki peruuttaa ja siirtää palveluitaan, tilaisuuksia ja tapahtumia estääkseen koronaviruksen leviämistä. Tähän koottu muiden palveluiden ja toiminnan muutoksia:

Päivitetty 1.6.2020 klo 10.30.

Elinkeinopalvelut

• Business Nokian verkkosivustolle on koottu tietoa, ohjeita sekä hyödyllisiä linkkejä nokialaisille yrittäjille ja yrityksille. Sivustoa päivitetään jatkuvasti: businessnokia.fi

Työllisyyspalvelut

• Nokian kaupungin työllisyyspalvelut käynnistää kuntouttavan työtoiminnan lähipalvelut 1.6.2020. Riskiryhmään kuuluville asiakkaille kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään etänä tuotettuna palveluna ajalla 1.6.-31.7.2020.
  • Ryhmätoimintaa ei järjestetä ajalla 13.7.-24.7.2020. Tällöin asiakkaiden on halutessaan mahdollista osallistua etänä tuotettuun kuntouttavaan työtoimintaan.
  • Asiointipiste (TE-toimiston asiakkaille) palvelee kesän ajan puhelimitse tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 ja klo 13-15 numerossa 040-133 4773. Nansotalolla sijaitsevaan Asiointipisteen postilaatikkoon (2. kerros) jätetyt asiakirjat toimitetaan TE-toimistoon.