Sähköiset kanavat

Verkkopalvelu ja sosiaalinen media ovat kaupungin viestinnän keskeisiä välineitä.

Verkkopalvelu www.nokiankaupunki.fi

Verkkopalvelun keskeisenä tehtävänä on välittää asukkaille tietoa kaupungin toiminnasta ja palveluista, kertoa päätöksenteosta ja sen vaikutuksista, sekä mahdollistaa asukkaiden ja sidosryhmien osallistaminen. Tämän lisäksi verkkopalvelulla on oma rooli kaupungin markkinointiviestinnässä.

Verkkopalvelussamme on yli 800 sivua. Sivuja päivitetään hajautetusti siten, että jokainen palvelualue huolehtii omista sivuistaan. Verkkopalvelun kehittämisessä painotamme vuorovaikutteisuuden ja sähköisten asiointipalveluiden lisäämistä.

Verkkopalvelua koskeva palaute

Sivustoa yleisesti käsittelevää tai tekniseen toimivuuteen liittyvää palautetta, voit lähettää suoraan webmasterille osoitteeseen: webmaster(at)nokiankaupunki.fi. Samaan osoitteeseen ovat tervetulleita myös kaikki kotisivujamme koskevat parannusehdotukset ja kehittämisideat.

Kaupunki sosiaalisessa mediassa

Nokian kaupunki on mukana myös useissa sosiaalisen median palveluissa. Listaa olemassa olevista palveluista päivitetään sitä mukaa, kun uusia palveluja avataan. Mikäli et halua itse kirjautua sosiaalisen median paveluihin, tai seurata meitä siellä, voit tutustua näihin sisältöihin myös someseinällämme.

Twitter

Twitterissä @nokiankaupunki voit seurata tärppejä ajankohtaisista asioista.

Nokian kaupungin Twitter-sivu

Facebook

Nokian kaupunginkirjasto
https://www.facebook.com/Nokiankirjasto

Nokian kaupungin kulttuuripalvelut
https://www.facebook.com/Nokiankaupunginkulttuuripalvelut

Nokian nuorisovaltuusto
Nokialaisista nuorista koostuva ryhmä, jonka tavoitteena on lisätä nuorien vaikuttamismahdollisuuksia ja saada Nokiasta viihtyisämpi paikka nuorille. Ryhmäsivu on julkinen, joten kaikki halukkaat voivat seurata sitä.

Nokian lastenparlamentti
Nokian lastenparlamentti on ryhmä, jonka kautta kaikki nokialaiset alakouluikäiset voivat vaikuttaa.

Koskenmäen nuorisotila Mansi
https://www.facebook.com/NuorisotilaMansi/

Siuron nuorisotila Unelma
https://www.facebook.com/pages/Siuron-nuorisotila-Unelma/162846460394632?fref=ts

Nuorisokahvila YounCafé Nuksu
Nokian kaupungin nuorisokahvila YounCafé Nuksu on keskellä kaupunkia oleva nuorten kohtaamispaikka, jossa voi ostaa edullisia kahviotuotteita, pelata biljardia, pelikonsoleita, sählyä, laulaa karaokea tai olla vaan.

Hempankaari
Hempankaari tarjoaa työ – ja päivätoimintaa sekä avotyötä oppivelvollisuutensa suorittaneille aikuisille kehitysvammaisille, lisäksi Hempankaaressa on vaikeavammaisten päivätoimintayksikkö, joka tarjoaa virikkeellistä ja elämyksellistä päivätoimintaa asiakkailleen.

Nokian kaupungin ympäristönsuojelu
Sivuillaan ympäristönsuojeluyksikkö tiedottaa mm. vireille tulevista ympäristö- ja maa-aineslupahakemuksista, meluilmoituksista, tehdyistä päätöksistä ym. ajankohtaisista asioista.