Rekrytointi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta liikuntaa. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn sivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat vuonna 2020

Nokian kaupungin kesätyö- ja harjoittelupaikkojen haku on päättynyt. Rekrytointiprosessin oli tarkoitus päättyä huhtikuun loppuun mennessä, mutta koronavirustilanne viivästyttää sitä. On myös mahdollista, että kaikkia tehtäviä ei täytetä tai että työtehtäviin ja -paikkoihin tulee muutoksia.

Koronaviruspandemiasta johtuen kaupungin toimintaan on tullut merkittäviä muutoksia ja osalla kaupungin työntekijöistä työnteko on keskeytynyt. Kaupunki onkin aloittanut selvitykset henkilöstönsä siirtämisestä toisiin tehtäviin.

Selvityksen valmistumisen jälkeen saadaan tarkempi kuva, kuinka kesätyöntekijöiden työllistäminen ensi kesänä onnistuu. Lisäksi kesätöihin vaikuttavat valtioneuvoston asettamat rajoitukset ja niiden voimassaolo.

Kaupunki kiittää nuoria kesätyöhakemuksista ja toivoo nuorilta kärsivällisyyttä. Kesätyöpaikkojen tilanteesta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla huhtikuun loppuun mennessä.

Rekrytointivideot

Kotihoito rekrytoi lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ja vakituisiin tehtäviin. Videolla kerromme kotihoidon arjesta. (Tuotanto: Nokian näyttelijayhdistys ry)

 

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme. (Tuotanto: JooWorks)