Rekrytointi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta liikuntaa. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn sivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat vuonna 2020

Nokian kaupungin kesätyö- ja harjoittelupaikkojen hakuaika on 10.-25.3.2020. Kaupunki tarjoaa vuosittain noin 70 kesätyöpaikkaa eri ikäisille nuorille 15-vuotiaasta alkaen. Osaan kesätöistä edellytetään 16 tai 18 vuoden ikää. Tarkemmat tiedot vuoden 2020 paikoista julkaistaan 10. maaliskuuta.

Tarjolla oli vuonna 2019 monipuolisesti erilaisia työtehtäviä esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa, uimarannoilla, kaupungin päiväkodeissa, kotiseutumuseossa, Vihnuskodissa sekä erilaisissa toimistotöissä. Työpaikkojen joukossa oli myös tehtäviä, joihin odotetaan alan opintoja tai ajokorttia.

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideo

Nokian kaupungin varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme.