Rekrytointi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä maksutonta liikuntaa. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn sivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat vuonna 2019

Kesätyöt vuonna 2019

 

Nokian kaupungin kesätyö- ja harjoittelupaikkojen hakuaika on päättynyt. Kaupunki tarjoaa tulevana kesänä yli 70 työpaikkaa eri ikäisille nuorille 15-vuotiaasta alkaen. Osaan kesätöistä edellytetään 16 tai 18 vuoden ikää.

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia työtehtäviä esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa, uimarannoilla, kaupungin päiväkodeissa, kotiseutumuseossa, Vihnuskodissa sekä erilaisissa toimistotöissä. Työpaikkojen joukossa on myös tehtäviä, joihin odotetaan alan opintoja tai ajokorttia.

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideo

Nokian kaupungin varhaiskasvatuksen rekryointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme.