Rekrytointi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi hyvät työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn verkkosivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat vuonna 2022

Tarjolla on yli 60 työpaikkaa avustavissa tehtävissä, esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa, päiväkodeissa sekä ikäihmisten palveluissa.

Kesätyöpaikkojen hakuaika on päättynyt. Valinnat tehdään huhtikuun aikana.

Kesätyötuki 2022

Kaupunki helpottaa nokialaisten nuorten työllistymistä kesätyötuella, jota voidaan maksaa yritykselle, yhdistykselle tai kesäyrityksen perustavalle nuorelle. Tutustu hakuehtoihin ja hae tukea 14.3. alkaen: Nokian kaupungin kesätyötuki 2022

Rekrytointivideot

Kotihoito rekrytoi lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ja vakituisiin tehtäviin. Videolla kerromme kotihoidon arjesta. (Tuotanto: Nokian näyttelijayhdistys ry)

 

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme. (Tuotanto: JooWorks)