Rekrytointi

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja, esimerkiksi hyvät työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Käytämme rekrytoinnissa valtakunnallista kuntarekry.fi-palvelua. Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua Kuntarekryn verkkosivuilla.  

Samassa palvelussa voit jättää myös avoimen hakemuksen sijaisuuksiin päiväkodeissamme ja kouluissamme. Sähköiset työnhakulomakkeet helpottavat työnhakua sekä nopeuttavat hakemusten käsittelyä.

Rekrytointiprosessi kestää keskimäärin kuukaudesta kahteen hakuajan päättymisen jälkeen.

Kesätyöpaikat vuonna 2021

Nokian kaupungin kesätyö- ja harjoittelupaikkojen haku alkoi 1.3. ja päättyy 16.3. klo 15. Kaupunki tarjoaa tulevana kesänä noin 60 työpaikkaa eri ikäisille nuorille 15-vuotiaasta alkaen. Osaan kesätöistä edellytetään 16 tai 18 vuoden ikää.

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia avustavia työtehtäviä esimerkiksi viheralueiden kunnossapidossa, kaupungin päiväkodeissa, kaupunkimittauksessa sekä ikäihmisten kotihoidossa ja Vihnuskodissa. Työpaikkojen joukossa on myös tehtäviä, joihin odotetaan alan opintoja tai ajokorttia.

Työpaikkoja voi hakea vain netissä: Nokian kaupungin kesätyöpaikat Kuntarekry-palvelussa

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Rekrytointivideot

Kotihoito rekrytoi lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ja vakituisiin tehtäviin. Videolla kerromme kotihoidon arjesta. (Tuotanto: Nokian näyttelijayhdistys ry)

 

Varhaiskasvatuksen rekrytointivideon kuvasivat Harjuniityn päiväkodin lapset. Katso videolta, millaista on työskennellä Nokian kaupungin varhaiskasvatuksessa ja millaisia työntekijöitä etsimme. (Tuotanto: JooWorks)