Karhunpesä

P. 040 1334 180

Karhunpesän 3 – 5 –vuotiaat lapset oppivat uusia taitoja yhdessä toimien, liikkuen ja leikkien. Leikki auttaa lapsia kehittymään ja oppimaan uusia asioita. Lapsilla on mahdollisuus pitkäkestoiseen leikkiin päivittäin sekä sisällä, että ulkona. ”Täällä voi värittää, leikkiä ja ulkoilla, tosi kivaa on kotileikki.”

Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kaikilla lapsilla on turvallinen ja hyvä olla ryhmässämme. Olemme läsnä lapsia varten ja haluamme luoda lapsille myönteisen ja kannustavan kasvuympäristön. Päivittäinen pienryhmätoiminta mahdollistaa lasten yksilöllisen kohtaamisen.

Kieli ja vuorovaikutus ovat oppimisen perusta. Luemme päivittäin paljon. Sadut, lorut, riimit, kielellä leikittelyt, sekä laulut ja laululeikit kuuluvat oleellisena osana arkeemme. Haluamme tukea kannustaen ja keskustellen myös lasten kehittyviä tunne- ja kaveritaitoja.

Muokkaamme leikki- ja toimintaympäristöämme lasten toiveiden ja ehdotusten mukaan. Erilaiset teemaleikit, pelit, taide-, askartelu- ja liikuntavälineet ovat lasten saatavilla. Hyödynnämme myös lähiympäristön ulkoilumahdollisuuksia käymällä viikoittain metsäretkellä sekä luistelemalla, hiihtämällä ja urheilemalla lähikentällä. ”Me käydään jumppasalissa ja retkillä metsässä”.